Mediahotspots
Image default
Adverteren

Bitcoin kopen met een paysafecard?

Bitcoin kopen met een paysafecard

Bitcoin kopen met een paysafecard is een hele veilige methode. Dit is dan ook een methode die veel mensen graag willen toepassen. Het is dan natuurlijk wel goed te begrijpen dat je hier ook wel wat vragen over hebt. Vooral wanneer je nieuw bent in deze branche, is het goed om te weten wat het allemaal inhoudt en waar je op moet letten. De volgende informatie gaat je daar dan goed bij helpen. Zo kan je dus ook snel leren waarom werken met de paysafecard een goed idee kan zijn voor jou om mee te investeren.

Wat is de paysafecard?

Misschien heb je geen idee wat bitcoin kopen met een paysafecard inhoudt. Dat komt bijvoorbeeld omdat je deze card nog niet kent. Het is dan dus wel slim om te leren wat dit precies is. Eigenlijk is dit heel simpel. Dit is namelijk gewoon een prepaidcard. Die ken je misschien nog wel uit de tijd dat je nog geen mobiel abonnement had. Je kon dan tegoed kopen via een card en dat in je telefoon laden. Ook de vele cadeaupassen van tegenwoordig waar je tegoed op kan zetten bij een winkel werken op deze manier. Alleen is paysafe algemeen.

De card gebruiken voor bitcoin

Het voordeel van bitcoin kopen met een paysafecard is natuurlijk duidelijk. Wanneer je bitcoin gaat kopen, dan moet je dat bij een broker online doen. Dit is dus allemaal wel erg anoniem. Niet iedereen vindt het even fijn om dan zijn bankgegevens te delen. In dat opzicht is het dan dus goed als het net iets anoniemer kan. Omdat je de paysafecard vooraf in de winkel koopt, kan er als je hem gebruikt niet naar jou worden terug herleid. Dat maakt het dus al direct een flink stuk anoniemer en ook veiliger voor jou.

Hoeveel kan je kopen?

Bitcoin kopen met een paysafecard is een goede mogelijkheid. Het is alleen wel de vraag hoeveel je ermee kan kopen. Dat hangt in de eerste plaats af van hoeveel tegoed er op de card staat. Daarnaast is het goed om te weten of je bijvoorbeeld meerdere cards tegelijk kan gebruiken bij een broker om zo een grotere aankoop te doen. Wanneer dit mogelijk is, dan kan je er dus ook veel meer mee kopen. Al dit soort zaken zijn dus wel belangrijk om even bij de betreffende broker uit te zoeken als je begint met investeren in bitcoin.

Andere mogelijkheden verkennen

Bitcoin kopen met de paysafecard is niet de enige optie. Er zijn vaak veel meer mogelijkheden. Zo kan je bij brokers met de paysafecard vaak ook andere soorten cryptomunten kopen. Dat maakt het dus voor jou gemakkelijk om alle verschillende opties langs te gaan. Ook is het zo dat je bijvoorbeeld met andere methodes kan werken. Zo zijn er bijvoorbeeld ook een aantal e-wallets die relatief anoniem zijn. Soms kan je dus beter via die weg je investering in de cryptomunten van je keuze doen. Zoek dit soort zaken altijd allemaal even goed uit voor je begint.

https://cryptokopen.nl/waar-en-hoe-bitcoins-kopen/