Mediahotspots
Image default
Electronica en Computers

De duurste laptops van dit moment

Vanwege het tekort aan computerchips zijn laptops en desktops de laatste tijd flink duurder geworden. Er is nog steeds een tekort aan videokaarten waardoor er veel laptop modellen zijn die lastig te verkrijgen zijn. In dit artikel zullen we een aantal peperdure laptops van dit moment op een rij zetten.

MSI Titan GT77

De MSI Titan GT77 is een krachtige 17 inch gaming laptop met i9 processor en maar liefst 32 GB RAM. Met 2 terabyte opslagcapaciteit is het mogelijk om al uw games er op te downloaden.

De videokaart die er in zit is de NVIDIA GeForce RTX 3080 Ti met een werkgeheugen van 16 GB. Met een prijs van €5.139 is deze gaming laptop één van de duurste van dit moment. Wilt u deze kopen? Check dan eerst even of hij niet tussen de gaming laptop deals te vinden is.

Apple MacBook Pro 16″ (2021) M1 Max

We weten allemaal dat Apple er wat kan van met hun prijzen, maar de nieuwe 16 inch MacBook Pro met M1 Max die wordt verkocht voor €5.459 slaat alles. De M1 Max chip is natuurlijk wel geweldig qua prestaties, maar naar ons idee toch net even te duur.

Hij bevat daarnaast maar liefst 4 terabyte een opslagruimte, en maar liefst 64 GB RAM. Met deze MacBook kunt u dus écht alles draaien wat u ooit hebt gewild.

MSI Creator Z17

Doet u graag aan videobewerking? Dan is de MSI Creator Z17 echt een laptop voor u. Hij kost maar liefst €4.899, maar dan heeft u ook wat.

Deze laptop beschikt over een Intel Core i9 processor, 2 terabyte opslagruimte en de RTX 3080 Ti Max-Q videokaart. Met zijn Quad HD (1440p) scherm en refresh rate van 165 Hz is deze laptop perfect voor allerlei grafische doeleinden. Ook voor het spelen van games kunt u dus prima terecht bij dit model.