Mediahotspots
Image default
Electronica en Computers

Webhosting mét uitstekend onderhoud aan uw website in Den Haag

Wilt u een ruim webhosting pakket voor uw website? InterIP uit Den Haag biedt hét webhosting pakket met onderhoud aan uw website aan. Vraagt u zich af of u al die ruimte wel nodig heeft? Heel begrijpelijk. De reden dat dit aantrekkelijk voor u kan zijn, is omdat websites steeds meer ruimte innemen. U wilt uiteraard afbeeldingen of video’s van de allerbeste kwaliteit op uw site. Dit is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Al deze zaken kosten data. In het verleden, toen het internet trager was, gebeurde dit een stuk minder. Vandaag de dag, met sneller internet dan ooit, kunnen websitebouwers zoveel toevoegen als ze willen. Dit betekent echter wel dat uw ruimte snel vol raakt. Deze experts zorgen dat u altijd ruimte heeft voor uw bestanden.

De beste infrastructuur voor uw website

De infrastructuur met onderhoud van een webhosting pakket van deze ervaren websiteonderhouder InterIP uit Den Haag draait op een Tier3-datacenter. Dit ultramoderne datacenter bevindt zich in Naaldwijk, niet ver van het kantoor van deze specialisten. Het is bovendien een ecologisch datacentrum, dat zorgt voor een veilige, energiezuinige en groene huisvesting van ICT-infrastructuur. Omdat dit datacenter zo dicht bij deze websiteonderhouder in regio Den Haag ligt, zijn problemen aan uw webhosting pakket door ons onderhoud aan uw website snel verholpen. Hierdoor wordt kostbare downtime bij u voorkomen. Dit datacenter is ISO 27001- en ISO 13001-gecertificeerd. Het is veilig, zuinig met energie en zeer groen. Dit is mogelijk dankzij de adiabatische koeling en een PUE-waarde van 1,15. De cloudservers van deze experts staan altijd paraat voor extra capaciteit op verschillende Europese datacenters. Hierdoor blijft uw site altijd in de lucht.

Profiteer van een razendsnel netwerk

Wanneer u kiest voor InterIP uit Naaldwijk, bij Den Haag, als de websiteonderhouder voor uw webhosting pakket, dan profiteert u van een razendsnel netwerk en onderhoud aan uw website. Niet alleen is het netwerk razendsnel, het is bovendien ook zeer betrouwbaar. De veiligheid van de switches, backup-apparatuur en servers wordt regelmatig gecontroleerd om storingen en uitval te voorkomen.