Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Dit vliegengordijn voor je deur wordt kant-en-klaar geleverd

Het is zomer en dat betekent: vliegen, wespen en muggen in huis! Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk van deze insecten af. Met een vliegengordijn voor je deur zorg je ervoor dat insecten geen kans meer hebben. Deze oplossing zorgt er daarnaast voor dat je nog steeds je deur open kunt zetten, waardoor je altijd geniet van frisse lucht in huis. Bij Torresol bestel je een vliegengordijn dat al binnen twee werkdagen kant-en-klaar wordt geleverd. Deze bevestig je vervolgens eenvoudig zelf op het kozijn. Zo is je woning in een mum van tijd insectenvrij!

Waar bestaan de kant-en-klaar-pakketten uit?

Torresol is al sinds 1990 actief als fabrikant en distributeur van hoogwaardige vliegenweringproducten. Alle gordijnen worden in Nederland geproduceerd, waardoor het bedrijf altijd goed zicht heeft op het productieproces. Dit zorgt er ook voor dat het de hoge kwaliteit van zijn producten kan garanderen. Ga je een kant-en-klaar vliegengordijn voor je deur bestellen? Dan heb je de keuze uit twee mogelijkheden: een standaard of luxe gordijn met hulzen of een magneetgordijn. Het gordijn met hulzen is al geregen, waardoor je het alleen nog hoeft op te hangen. Kies je voor een magneetgordijn? Dan ontvang je al het materiaal, zoals polyestergaas, punaises en dubbelzijdige tape, om jouw gordijn snel te bevestigingen. Doordat het materiaal vochtbestendig is, is het ook mogelijk om het aan de buitenkant van je woning te plaatsen. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan vind je op de website een uitgebreide handleiding.

Ervaar het gemak

Kies je voor een vliegengordijn met hulzen voor je deur? Dan is het een kwestie van uitpakken en ophangen. Ook het magneetgordijn is binnen de kortste keren bevestigd. Ervaar het gemak zelf door jouw favoriete exemplaar online te bestellen. Het is ook mogelijk om een van de 250 verkooppunten in Nederland bezoeken om het materiaal eerst in het echt te bekijken. Je vindt een verkooppunt in jouw regio met de store locator op de website!

https://www.torresol.nl/index.php/