Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Droom jij ook van een prachtige nieuwbouw in Spanje?

Geef het maar toe, jij droomt toch ook van een prachtige nieuwbouw in Spanje? Zorgeloos van de zon en het leven genieten met een sangria in de hand, om heerlijk bij weg te dromen. Voor nieuwbouw in Spanje kan je beroep doen op Puurspanje. Zeker aan de Costa Blanca zit je bij hen perfect.

 

Een nieuwbouw villa Spanje

Bij Puurspanje zijn ze helemaal thuis in nieuwbouw en villa’s. Volledig op maat, gelegen op unieke locaties, hebben ze een zeer ruime keuze aan nieuwbouw in Spanje. Al meer dan 10 jaar zijn ze actief en ze kunnen al heel wat succesvol gerealiseerde en verkochte projecten voorleggen. Voor nieuwbouw aan de Costa Blanca zijn ze dan ook met stip de nummer 1. Niet alleen hebben ze een ruim aanbod, je koopt er ook vastgoed met zekerheid.

 

Nieuwbouw zonder zorgen

Met een vestiging ter plaatse kunnen de specialisten van Puurspanje alles perfect opvolgen en coördineren. Ze doen dan ook veel meer dan de traditionele makelaar. Koop je een nieuwbouw villa in Spanje dan wil je natuurlijk dat de contracten grondig worden nagekeken en dat de nodige waarborgen er zijn. Voor dit alles en de volledige administratieve opvolging staan ze bij Puurspanje in van a tot z. Maar ook voor de aansluitingen na de verkoop kan je bij hen terecht. Bij Puurspanje is nazorg geen loos begrip.

 

Betrouwpare partners maken het verschil

Voor nieuwbouw in Spanje werkt Puurspanje al jaren samen met vaste partners, zo kunnen ze de nodige kwaliteit verzekeren. Dit en de waterdichte bankgarantie maken dat je op beide oren kan slapen bij de aankoop van een nieuwbouw of een nieuwbouw villa in Spanje. De betaling gaat pas door als de oplevering volledig in orde is. Zo heb je steeds de nodige zekerheid en koop je geen kat in de zak.

 

Nieuwbouw kopen in Spanje is goedkoop

Een nieuwbouw villa in Spanje kopen is helemaal niet zo duur dan iedereen denkt. De kostprijs is daar vaak maar een fractie van wat je in België zou betalen en ook het leven is er stukken goedkoper. Vanaf 189.000 euro heb je er al een volledig uitgeruste villa. Bovendien gaat Puurspanje ook op zoek naar authentieke locaties waar je leeft tussen de echte Spanjaarden. Zo geniet je van zon, zee en rust tegen een heel schappelijke prijs. Nieuwbouw in Spanje staat synoniem met Puurspanje. Bekijk vandaag nog het aanbod op purespain.com, droom weg bij de mogelijkheden en contacteer de specialisten van Puurspanje. Ze staan je met plezier met raad en daad bij!

https://www.purespain.com/nieuwbouw-villa-spanje/