Mediahotspots
Image default
Toerisme

Een prachtige camping in de natuur nabij Bergen op Zoom

Wanneer u met uw gezin op vakantie wilt gaan in Nederland is camping de Dassenplas nabij Bergen op Zoom de ideale plek. De centrale ligging van deze camping zorgt ervoor dat u binnen een mum van tijd in Bergen op zoom, Roosendaal en zelfs Antwerpen kunt zijn. Het mooie van deze vakantieplek is dat u van de voordelen van een centrale ligging profiteert, maar toch de rust en natuur van het platteland beleeft. Geniet van een welverdiende rustige vakantie met mogelijkheden tot veel uitstapjes en activiteiten binnen handbereik.

Een boerencamping met een mooie en unieke locatie

Camping de Dassenplas is gelegen ten noorden van Bergen op Zoom en ligt op steenworp afstand van andere gemeenten zoals Steenbergen en Roosendaal. Dit zorgt ervoor dat de camping erg goed te bereiken is, zo goed zelfs dat de afstand ook af te leggen is op de fiets. Ondanks dat de camping zo dichtbij grote steden ligt is er rust aan overvloed. De boerencamping is gelegen op de rand van de Brabantse wal, wat voor de wandelliefhebbers prachtige wandelroutes biedt. Tevens kunnen mensen die meer van fietsen houden hier hun hart ophalen, aangezien de camping tegenover het bekende Floris de Vijfde pad is gelegen. Dit is een pad dat begint in Amsterdam en eindigt in Bergen op Zoom, genoeg ruimte om heerlijk te kunnen fietsen dus. U ziet, de mogelijkheden bij deze geweldige vakantieplek zijn eindeloos.

Reserveer snel uw plekje

Wees ervan verzekerd dat u aankomende zomer een plekje heeft op deze knusse boerencamping in West-Brabant. De camping is voorzien van 25 eenheden en het is mogelijk om zowel met een caravan of camper hier te verblijven, als met een tent. Waar wacht u nog op? Raadpleeg snel de contactgegevens van deze fantastische camping nabij Bergen op Zoom en reserveer snel uw plekje. Het is ook mogelijk om eenvoudig online te reserveren via hun website.