Mediahotspots
Image default
Hobby en vrije tijd

Kies voor deze experten als je een creatieve workshop wilt volgen

Wil je al langer je eigen tas, schort of iets anders in vilt, leer of koeienhuid leren maken. Dan kun je de creatieve en originele workshop bijwonen van De Blije Naald uit Enschede. De ligging van deze prachtige winkel is bovendien optimaal. Ze zijn gelegen aan de rand van de binnenstad waardoor je de creatieve workshop kunt combineren met een heerlijk terrasje, een winkeluitje of een bezoek aan een restaurant.

Leer je eigen tas maken

Door deze unieke workshop bij te wonen leer je je eigen unieke vilten of leren tas, schort of iets anders maken. Zo weet je dat er niemand rondloopt met dezelfde tas en dat jij uniek bent. Naast de eigen workshops die deze experten aanbieden worden er ook workshops verzorgd door de creatieve collega’s van De Sfeerfabriek en StudioKunst & Co. Op deze manier bieden de professionals een breed aanbod met voor ieder wat wils! In de winkel van deze experten is er een grote en mooie ruimte waarin groep tot 30 personen kunnen werken. De workshops die zij aanbieden zijn geschikt voor teambuilding, vriendinnenuitjes, samen met een ouder of bijvoorbeeld met de personeelsvereniging. In de winkel van deze experten in Enschede kun je bovendien ook afgewerkte producten ontdekken en kopen. Denk hierbij maar aan koeienbonten kussens, schorten, leren dokterstassen en nog veel meer! Wil je graag een origineel en uniek cadeau geven maar weet je niet precies welk geschenk perfect is voor de persoon waarvoor je een cadeau wilt kopen? Geef dan een cadeaubon en de persoon kiest zelf uit wat hij of zij wilt!

Bezoek de winkel van deze experts

Ben je geprikkeld geraakt door de creatieve workshop van deze experten? Aarzel dan zeker niet om contact met hen op te nemen om je in te schrijven. Je kunt ook altijd langsgaan in de winkel om de resultaten van de creatieve workshop te bekijken. Je kan deze experts bereiken door middel van de contactgegevens op de website.