Mediahotspots
Image default
Banen en opleidingen

Een traineeship bij de overheid voor een prachtige carrière

Start uw carrière met een traineeship bij de overheid van NewPublic. Deze traineeship kan de springplank zijn voor uw verdere carrière. Lees gauw verder om erachter te komen op welke manieren een traineeship overheid uw carrière een boost kan geven.

 

Lekker aan de slag

Het vinden van een baan is voor afgestudeerden een lastige taak. Als u nu zou weten dat u nog twee jaar moest wachten op een aanstelling, had u deze tijd natuurlijk veel beter kunnen benutten. Pak het daarom beter aan en investeer deze eerste twee jaar na het afstuderen in het volgen van een traineeship. Zo benut u deze startfase optimaal en heeft u twee jaar werkervaring op uw CV staan.

 

Werken op niveau

Doordat het lastig is voor starters op de arbeidsmarkt om een geschikte functie te vinden, kiezen veel jong afgestudeerden voor een baan beneden hun niveau. Dit is niet alleen voor uw eigen gemoedstoestand en voldoening funest, ook biedt het weinig meerwaarde op uw CV. Kies liever voor een traineeship bij de overheid van NewPublic en u kunt direct werken op niveau. Bekijk het aanbod aan beschikbare functies op newpublic.nl en zie of ook u een traineeship overheid kunt volgen.

 

De juiste connecties

Het is belangrijk om de juiste connecties op te bouwen. Met een traineeship overheid bent u meteen werkzaam binnen de overheid en kunt u belangrijke connecties opdoen. Zo kunt u niet alleen na het afronden van het traineeship traject bij de overheid terecht, maar heeft u ook belangrijke connecties voor een andere carrièrestap.

 

Een traineeship overheid is veel meer dan slechts een tweejarig traject bij een overheidsinstelling. Het is dé springplank voor uw carrière.

Gerelateerde artikelen

Bouwtimmerman

.NET developer Den Haag vacatures

Een GRATIS proefles bij Rijschool Karreman