Mediahotspots
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een werkruimte die inspireert! Lees de blog

Zoekt u een bijzondere evenementenlocatie? Wij van C-Bèta bieden naast unieke evenementenlocatie ook bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aan. Een locatie in de Valley op Schiphol Trade Park. De locatie is een voorbeeld van circulair denken. Het is dè plek voor iedereen die iets wil met circulaire economie. 

Flexibele en bijzondere werkplekken

Wij van C-Bèta verlengen de levensduur van producten zodat deze ideale werkplek een inspiratiebron is voor iedereen die iets wil met een circulaire economie. Van ondernemers tot investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een werkplek bij ons is dè locatie om jouw ambities naar een hoger niveau te tillen. De flexibele en bijzondere werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Zo krijg je de mogelijkheid om gebruik te maken van de handige community app. Hier kun je gemakkelijk informatie uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Een circulaire ruimte

Vanuit de circulaire filosofie is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. Dit is terug te zien in onze werkomgeving en evenementenruimte. Wij mogen onszelf met trots een circulaire evenementenlocatie in Amsterdam noemen. Wij ontvangen graag de mensen die iets met een circulaire ruimte wil. De ruimtes zijn inspirerend, waardoor het makkelijker wordt om goede concepten en ideeën te bedenken. Wij bieden jou een oplossing op maat aan. Ben je benieuwd wat C-Bèta voor jou en je gasten kan betekenen? Lees dan nog even verder.

Unieke evenementenlocatie in Amsterdam

U kunt voor verschillende doeleinde terecht. Heeft u een grote bijeenkomst of een kleine vergadering. Voor elke wens is er een oplossing op maat. U kunt bij ons een ruimte huren voor een dagdeel of de gehele dag. Wij laten de keuze aan u. Wij bieden u circulaire evenementenruimtes aan die ten goede komen van de inspiratie. Deze ruimtes zijn zowel van binnen als van buiten een bron van inspiratie hierdoor wordt het creatieve brein getriggerd. Zoekt u naar een ruimte waar 150-200 gasten in kunnen? Of evenementenruimte voor maar een paar gasten. Bij ons kan het allemaal. Onze unieke locatie is omringt door een grote tuin waar verschillende evenementen kunnen plaatsvinden. Als duurzame en circulaire evenementenlocatie in de omgeving van Amsterdam denken wij graag mee over de mogelijkheden die bij uw past. 

 

Op zoek naar een werkplek of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijven contact op. 

http://c-beta.nl/