Mediahotspots
Image default
Gezondheid

Fysiocare in Drunen heeft een extra onderdeel, FysioFitness

Ieder leeft zijn leven zoals hij of zij dat wilt. De een houdt ervan om iedere week een patatje te eten en de ander houdt ervan om iedere week 2x een patatje te eten. Of het een nu slecht is en het ander niet, is vooral persoonlijk. Waar de een aankomst van 1 patatje in de week, zal de ander soms wel eens afvallen. Dit komt vooral door het verschil in metabolisme. De een werkt sneller dan de ander en daarom kan een een persoon met een snel werkend metabolisme veel meer eten dan iemand met een langzaam werkend metabolisme. Wanneer je graag een verandering wilt aangaan in je leefstijl kan je hiervoor terecht bij Fysiocare in Drunen

Leefstijlprogramma’s

Wil je graag een verandering maken in je leven en je leefstijl verbeteren in welk opzicht dit mag zijn voor jouw? Bij Fysiocare kun je terecht voor allerlei verschillende leefstijl programma’s. Hieronder zet ik ze onder elkaar:

  • Beweegprogramma’s

  • FysioFitness

  • Personal training

  • Groepslessen in Waalwijk

  • Afslanken

  • Online Afvallen

  • Gewichtsconsulent

  • Leefstijlprogramma 

Kies je voor een totaal leefstijlprogramma? Dan zijn er een aantal delen inclusief dit leefstijlprogramma. Zo krijg je al een persoonlijk op maat gemaakt beweegprogramma. Je krijgt een professioneel consult met diverse testen en 4 vervolgafspraken bij een diëtiste. Je krijgt een persoonlijk dagmenu om op een gezonde manier jouw doel te bereiken. Ook heb je 12 weken lang onbeperkt toegang tot alle faciliteiten van Fysiocare. Het leefstijlprogramma is voor alle beginners en gevorderde! 

Wil je graag alleen fitnessen bij Fysiocare? Dat kan, dan kies je voor een FysioFitness programma en krijg je volledige begeleiding van een fysiotherapeut. Je kunt een persoonlijk plan krijgen van de gespecialiseerde en samen werk je tot je het einddoel bereikt hebt je heerlijk kan genieten van je hobby’s en andere bezigheden. 

De kosten van een fitness programma zijn 34 euro per maand.