Mediahotspots
Image default
Tweewielers

Kom langs bij dé bike rental van Dordrecht

Bent u op zoek naar een goede bike rental in Dordrecht, waar u een fiets kunt huren? Kom dan langs bij Rijwielshop Dordrecht. Dit is een fietsenwinkel vlakbij het station van Dordrecht. In deze fietsenwinkel is het ook mogelijk om fietsen te huren. Hierdoor ervaart u Dordrecht op een hele andere manier. De bike rental van Dordrecht heeft normale stadsfietsen, maar ook elektrische fietsen of bakfietsen.

De beste bike rental vindt u in Dordrecht

Bij de bike rental in Dordrecht kunt u zeven dagen per week terecht voor het huren van fietsen. De bike rental in Dordrecht heeft hele lange openingstijden zodat u altijd bij ons langs kunt komen voor een fiets. De bike rental heeft normale stadsfietsen en elektrische fietsen waar u uit kunt kiezen. Onder de stadsfietsen vallen bijvoorbeeld de Brompton fietsen, dit zijn fietsen die u in elkaar kunt vouwen als u hem niet gebruikt. Deze fietsen zijn ideaal voor midden in de stad, ze nemen niet veel ruimte in waardoor ze ook makkelijk met het openbaar vervoer mee kunnen. Om echt te gaan toeren en de omgeving van Dordrecht te zien, wordt er aangeraden om voor een elektrische fiets te gaan. Ook deze vindt u in de bike rental in Dordrecht. Om zeker te zijn van een huurfiets wordt er aangeraden om een fiets van te voren te reserveren via de website. Zo heeft u zekerheid dat er een goede fiets voor u beschikbaar is.

Bezoek nu de werkplaats

Heeft u een kapotte fiets of een lekke band? Breng dan de werkplaats van Rijwielshop Dordrecht een bezoekje. De specialisten nemen uw fiets onder de loep en repareren uw fiets zo snel mogelijk, het maakt niet uit of dit uw eigen fiets is of een huurfiets. Breng een bezoek aan de bike rental van Dordrecht en ontdek de stad op een hele andere manier, namelijk met de fiets.