Mediahotspots
Image default
Dieren

Laat deze dierenarts in Arnhem de gezondheid van uw huisdier controleren

Bij Huisdierenkliniek Hornstra zijn de juiste middelen en mensen aanwezig om de beste zorg voor uw huisdier te realiseren. Deze dierenarts in Arnhem beschikt namelijk over moderne faciliteiten om uw knaagdier, hond of kat te helpen met een bloedonderzoek, operatie of medicijnen. Alle leden van dit team zijn gespecialiseerd in huisdieren en hebben een passie voor hun vak. Daardoor weet u zeker dat uw dier uitstekende zorg krijgt bij deze kliniek.

Deze dierenspecialist geeft om de gezondheid van uw dier

Wilt u uw kat laten steriliseren? Of heeft uw knaagdier of hond een bloedonderzoek nodig? Deze expert heeft het beste voor met uw dier. Dit team specialisten in huisdieren is in staat professionele zorg te verlenen met zo min mogelijk ongemak en stress voor het dier. Van medicijnen en vaccinaties toedienen tot operaties en nazorg, bij deze kliniek is alles mogelijk om de gezondheid van uw huisdier op peil te brengen of te houden. Dankzij de moderne faciliteiten bij deze professional zijn vele behandelingen beschikbaar onder één dak. Dit scheelt tijd en stress voor u en uw dier.

Preventief onderzoek bij deze dierenkliniek

Bij deze dierenarts in Arnhem kunt u ook preventief onderzoek laten uitvoeren. Adopteert u bijvoorbeeld een dier van straat? Of wilt u simpelweg zeker weten dat uw beestje niets onder de leden heeft? Dan voert deze specialist graag een controle uit. Door een bloedonderzoek en andere controles te verrichten, wordt vastgesteld of er inderdaad niets mis is met uw hond, kat of knaagdier. Als uw dier wel gezondheidsproblemen blijkt te hebben, kan er dan vroeg ingegrepen worden om grote problemen te voorkomen.

Ga langs bij deze dierenexpert

Huisdierenkliniek Hornstra is er voor alle huisdieren. Van een bloedevaluatie voor uw hond tot de sterilisatie van uw kat, bij deze specialist krijgt uw dier de beste zorg. Dankzij de vele faciliteiten die aanwezig zijn bij deze dierenarts in Arnhem kunt u voor de meeste behandelingen bij deze kliniek terecht, zonder meerdere locaties te bezoeken. Maak eenvoudig een afspraak bij deze expert via de website.