Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Leer nu hoe je vision frames in kunt zetten

Vision frames: wat zijn dat precies? De term is vrij nieuw, maar het fenomeen kan een grote impact hebben op de levens van mensen. De frames helpen om innerlijke vrede te creëren. Merengue de Beet is van Surinaamse afkomst en woonachtig in Amsterdam. Hier heeft zij een atelier en laat ze de dromen van mensen in de vorm van vision frames in vervulling gaan. Zij begeleidt mensen tijdens hun creatieve proces en gaat actief voor anderen aan de slag. Tijdens het creatieve proces wordt er op zoek gegaan naar wat de kern van de mens is. Hierbij spelen de kernwoorden balans, rust en verbondenheid een centrale rol. De zoektocht naar innerlijke vrede en rust kan ontzettend lang zijn, maar iedere stap is er één. Je mag rekenen op een persoonlijke aanpak, met persoonlijk advies en meer dan genoeg ruimte voor zelfontplooiing.

Verschillende verhalen schetsen met diverse hulpmiddelen

Het creatieve proces is een zoektocht naar veel verschillende manieren van zelfontplooiing. Er wordt onder meer gebruikt gemaakt van speciale ritual bowls en balance key cards. Als je meer wil weten over de bijzondere werking van deze middelen, dan kun je heel eenvoudig contact opnemen met atelier Merengue de Beet in Amsterdam. De vision frames worden ook wel beschouwd als visualisatie van het onderbewuste. Ze zetten aan tot zelfreflectie en helpen je persoonlijk te groeien. Ook kunnen de frames uitdrukking geven aan je band met dierbaren.

Soul practice in de praktijk

Soul practice heeft als letterlijke vertaling ‘praktijken van de ziel’. In feite gaat het om het vermogen om jezelf voor onderbewuste invloeden open te stellen. Zo helpen vision frames onder meer met het creëren van een inspirerende omgeving, volledig geworteld in het hier en nu. Vision frames kunnen een belangrijke bijdrage vormen aan het scheppen van een eigen inspirerende omgeving. Zo’n omgeving stelt je in staat om even helemaal tot rust te komen. Durf te dromen en spelenderwijs te ontdekken. Een kalm, evenwichtig mens is tot meer in staat.

https://merenguedebeet.nl/

Gerelateerde artikelen

Aan de slag

Het verschil tussen een goedkopere en duurdere zitmaaier

Sfeerverlichting in jouw woning