Mediahotspots
Image default
Kinderen

Stapelbekers voor je baby en ander bijtspeelgoed uit de webshop

In onze webshop vindt je naast bijtspeelgoed voor je baby ook ander leuk speelgoed waar ze mee kunnen spelen. Een van producten uit ons assortiment zijn de leuke stapelbekers. De stapelbekers komen in verschillende, moderne kleuren en vormen. De stapelbekers uit ons assortiment zijn afkomstig van verschillende merken. Deze merken zijn:

  • Mushie
  • Dëna
  • Natruba
  • Fabelab

De stapelbekers van het merk Mushie zijn gemaakt voor kinderen met de leeftijd van 6 maanden tot ongeveer 3 jaar. Ze komen in verschillende formaten en worden gemaakt in prachtige pastelkleuren. De stapelbekers voor je baby die, naast het bijtspeelgoed, ook te verkrijgen zijn in onze webshop zijn de perfecte manier om je baby niet alleen motorische, maar ook mentale vaardigheden aan te leren.

Ontdek de leuke regenbogen als bijtring of als speelgoed

Naast de hippe en unieke stapelbekers zijn er ook speciale regenbogen waar je baby mee kan spelen. Deze regenbogen zijn gemaakt van siliconen en worden gemaakt in diverse pastel kleuren. De regenbogen zijn van het met Dëna Toys en is perfect voor wanneer je baby begint met het wisselen van tandjes. De regenboog is perfect om te gebruiken als bijtring voor wanneer je baby jong is, maar ook ideaal om mee te spelen voor wanneer je baby wat ouder is. Het speelgoed is dan ook zeker geschikt voor elke nieuwe levensfase van je kind.

Stimuleer de zintuigen van je kind op een stijlvolle manier

Naast de leuke bijtringen en ander bijtspeelgoed voor je baby uit de webshop zijn er ook nog de sensorische ballen. Deze ballen zijn gemaakt van zacht natuurrubber en zijn bedoelt om je kind te helpen met het ontwikkelen en verkennen van zijn of haar zintuigen. Het speelgoed wordt geleverd in een set van twee ballen met beide een andere grootte. In elke bal zit een bel die het gehoor van je kind op een speelse wijze weet te stimuleren. De ballen stimuleren de zintuigen op een rustige, stijlvolle en speelse manier.

https://www.babysenbijters.nl/