Mediahotspots
Image default
Hobby en vrije tijd

Nieuwe Tijden en de Meerdijk app

Meerdijk app

De Meerdijk app is sinds geruime tijd te downloaden op je smartphone. Hierin kun je 3 keer per week mee spelen om puzzels en spellen op te lossen. Bekijk nieuwe filmpjes die betrekking hebben op GTST. 

Heb je hulp nodig bij het oplossen van een puzzel dan kun je hier alle antwoorden nalezen. Deze worden met regelmaat toegevoegd.

GTST shortie bekijken

Tegenwoordig zie je dagelijks na een aflevering van Goede Tijden Slechte Tijden een korte samenvatting van de aflevering van morgen. Dit wordt ook wel een shortie genoemd. Een shortie duurt over het algemeen rond de 3 minuten.

GTST spoilers

Naast shorties kun je tegenwoordig ook al spoilers bekijken. Een spoiler is een aflevering die nog op tv uitgezonden moet worden. Nadeel echter is dat je hiervoor ook moet betalen. Gelukkig zijn er ook GTST spoilers terug te lezen op verschillende websites. Zo ben je al van te voren op de hoogte van alle ontwinkelingen binnen GTST. 

GTST gemist

Een aflevering moeten missen van GTST. Geen probleem! Er zijn nu vele websites waarop je een aflevering kunt terugkijken. Voordeel is dat je niet meer verplicht bent om ‘s-avonds thuis te blijven om een aflevering van GTST te kijken. GTST is een serie die door vele Nederlanders gevolgd wordt. 

http://gtstspoilers.com/