Mediahotspots
Image default
Internet marketing

Maak een podcast voor je bedrijf of organisatie

Maak een podcast voor je bedrijf of organisatie

De populariteit van podcasts blijft maar groeien. Steeds meer mensen luisteren via hun smartphone naar een informatieve podcast. Er zijn tegenwoordig een hoop apps beschikbaar waar mensen gratis kunnen  luisteren naar podcasts, zoals Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts en Google. Het hebben van een eigen podcast is daarom de perfecte manier om jouw boodschap op een kosteneffectieve manier te delen met een groot publiek. Het maken van een podcast is erg leuk, maar je hebt er wel de juiste kennis en opnameapparatuur voor nodig. Wil jij een professionele podcast opnemen, maar weet je niet goed hoe je moet starten? Of heb je juist al wel een perfect plan voor je podcast, maar kun je wel wat hulp gebruiken met het opnemen? Dan is een goed idee om je podcast op te nemen in een professionele podcast studio!

podcast studio amsterdam

 

Podcast Studio Amsterdam

Bij Podcast Studio Amsterdam regelen ze alles om jouw podcast perfect te laten klinken. Ze beschikken over professionele apparatuur die je kunt gebruiken voor de opname van je podcast. Als je een studio huurt bij Podcast Studio Amsterdam krijg je ook een Studio operator toegewezen die alle techniek verzorgt tijdens de opnames. Als de podcast opgenomen is, zorgt een volledig professionele nabewerking ervoor dat je podcast perfect wordt afgeleverd. Ook zorgen ze ervoor dat de podcast gepubliceerd wordt op alle bekende podcast apps en social media kanalen.

Podcast cursus

Wil je eerst meer leren over het opnemen van een podcast? Volg dan de cursus Podcast maken van de Amsterdamse Podcast studio. Je leert dan in één dag alles wat er te weten valt over podcasten. Nadat je de theorie hebt behandeld, ga je deze direct in praktijk brengen. Je neemt op deze dag gelijk een paar afleveringen van je nieuwe podcast op en bent vervolgens helemaal klaar om vanaf dat moment zelf podcasts voor te bereiden, maken en publiceren.

https://www.deamsterdamsepodcaststudio.nl/