Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Met een buitenschilderij druk je je stempel

Met een buitenschilderij van 123TuinPoster.nl druk je jezelf uit. Je hebt op onze site, keuze tussen meer dan 1000 zorgvuldig geselecteerde afbeeldingen. Dit kan gaan van een beeld tot ongerepte stranden en natuur. Je kiest maar wat bij je stemming past. Vind je toch je zin niet tussen de voorgeselecteerde beelden dan hoef je niet te treuren. Je kan ook je eigen foto in enkele seconden uploaden. Zo personaliseer je je tuin helemaal. Bovendien in een levensechte drukkwaliteit.

We zijn immers al jaren de specialist als het op buitenschilderijen op aan komt. We hebben al vele klanten een exemplaar bezorgd. Referenties en getuigenissen van mensen die een tuinschilderij bij ons kochten kan je trouwens online vinden.

 

Een buitenschilderij maskeert duisternis

Ervaar je soms die donkere muren of saaie schuttingen als hinderlijk? Zo zijn er veel mensen en er zijn er dan ook al een heel aantal overgegaan tot de aankoop van een buitenschilderij. Het fijne is dat onze buitenschilderijen in alle mogelijke formaten te bestellen zijn en dat je gelijk online op onze site de kostprijs kan bekijken, zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Tot en met een formaat van 10 x 5 meter kan je een buitenschilderij bestellen, daarmee bedek je al een heel stuk muur! Maar net zo goed plaats je je buitenschilderij in het midden van je tuin. Uiteindelijk kan je er alle kanten mee uit.

 

Een buitenschilderij past overal

Een buitenschilderij kan je op verschillende manieren monteren en kan dan ook in elke tuin een plaatsje krijgen. Voor blinde muren en schuttingen opteer je voor een zelfklevend buitenschilderij. Wil je je buitenschilderij een prominentere plaats geven dan kies je voor een frame in hout of aluminium. Zo plaats je je buitenschilderij waar je maar wil. Een heel aantal voorbeelden kan je op onze site vinden, doe er gerust wat inspiratie op. Je hebt de keuze uit maar liefst 9 verschillende bevestigingssystemen, zodat elke tuin een buitenschilderij kan hebben. Al deze systemen zijn makkelijk te monteren en er is keuze uit maar liefst 9 verschillende manieren. Dit kan iedereen zelf, professionele hulp is niet nodig.

 

Een buitenschilderij voor elke tuin

En daar heb je eigenlijk in één zin onze missie, de missie van 123TuinPoster.nl samengevat. We geloven sterk in de decoratieve kracht van buitenschilderijen, meer nog we denken dat het elke tuin kan opfleuren en een lach op de lippen van elke klant kan toveren.

https://www.123tuinposter.nl/buitenschilderij/