Mediahotspots
Image default
Media

Sbs6 zendt vanaf maandag 18 januari Celblok H seizoen 3 uit met dubbele afleveringen!

Eindelijk is het dan weer zover, Celblok H komt weer op televisie. Eind vorig jaar zou Celblok H al uitgezonden gaan worden maar dit werd verplaatst naar dit jaar. Geheel onverwachts kwam afgelopen maandag het bericht naar buiten dat Celblok H seizoen 3 vanaf aanstaande maandag 18 januari al uitgezonden gaat worden. Deze uitzendtijd was eigenlijk gereserveerd voor de nieuwe serie Zoo. Omdat de kijkcijfers tegenvielen heeft SBS6 besloten deze serie te verhuizen naar SBS9 en plaats te maken voor

Celblok H

Celblok H In Celblok H zien we hoe Suus (Suzanne Kramer) in de gevangenis belandt nadat ze haar man heeft geprobeerd te vermoorden. Suus werd al jarenlang mishandeld door haar man en besloot het heft in eigen handen te nemen. Ze belandt in Celblok H van de vrouwengevangenis P.I. de Banckert. Voor Suus begint een periode van overleven tussen alle vrouwelijke gedetineerden en het strenge regime van de gevangenis. Middenin de grote machtsstrijd tussen de vrouwen, raakt Suus persoonlijk betrokken bij diverse incidenten binnen de muren van Celblok H. Ongewild staat ze voor een aantal moeilijke keuzes. Weet ze zich staande te houden?

Celblok H seizoen 3

De echte fans kunnen dan ook vanaf aanstaande maandag genieten van dubbele afleveringen van Celblok H. Dit 3e seizoen beloofd een bloedstollend en spannend seizoen te worden. Aan het einde van het 2e seizoen zagen we al hoe Suzanne Kramer ontsnapte uit de gevangenis P.I. de Banckert. In het 3e seizoen zien we hoe mevrouw Brinkhorst (de gevangenis directrice) beseft dat Suzanne haar heeft gebruikt bij haar ontsnappingsplan. Mevrouw Brinkhorst laat het hier dan ook niet bij zitten en probeert met harde hand de orde weer terug te krijgen in de vrouwengevangenis. Suus probeert, samen met de andere vrouwen en bewakers, mevrouw Brinkhorst weg te krijgen.

Ook gaan we in dit nieuwe seizoen zien hoe de machtsverhoudingen onder de vrouwen veranderen. Er worden nieuwe en geheel onverwachte groepen gevormd. Vooral bij Freddy zorgen deze veranderingen voor erg veel onrust. Weet Freddy zichzelf staande te houden?

Celblok H gemist?

Vanaf aanstaande maandag 18 januari om 20.30 uur bij SBS6 kunnen we dus weer genieten van de spannende gebeurtenissen in Celblok H. Heb je geen tijd om te kijken of heb je een aflevering van Celblok H gemist? Ga dan naar Celblok-h.nl en bekijk hier alle aflevering terug. Ook kun je hier het 1e en 2e seizoen van Celblok H terugzien en zijn zelfs de eerste 2 afleveringen van Celblok H seizoen 3 (die maandag uitgezonden gaan worden) al online te bekijken.

http://celblok-h.nl/