Mediahotspots
Image default
Auto

Van Amsterdam naar Rotterdam: kies voor Schiphol taxi Rotterdam

Zorg ervoor dat je snel op de plaats van bestemming in Zuid-Holland geraakt wanneer je op Schiphol bent geland. Met Schiphol taxi Rotterdam ben je er zeker van dat je in deze provincie op de juiste plek terechtkomt. Deze taxi is dus niet alleen geschikt voor mensen die op zakenreis zijn en Rotterdam of Den Haag als bestemming hebben, maar voor iedereen. De taxi’s rijden dus ook naar de kleinere gemeentes van Zuid-Holland. Ideaal als je na een lange reis terugkomt van vakantie en te vermoeid bent om zelf met de auto naar huis te rijden. Online of telefonisch kun je meer informatie vinden over de details van deze taxidienst die voor iedereen geschikt is.

Ruim aanbod

Het aanbod van het vervoer is ruim en divers. Zo zijn er ruime taxi’s, taxibussen en rolstoelbussen. Deze taxidienst is opgezet door Stadstaxi Rotterdam en bestaat ondertussen meer dan dertig jaar. Een goede indicatie dat deze  dienst een goede en betrouwbare service levert.  De prijzen die Schiphol taxi Rotterdam hanteert zijn, zoals bij de meeste taxidiensten, afhankelijk van de afstand met Schiphol. Het zijn vaste prijzen, dus je weet waar je aan toe bent.

Groepsvervoer en aangepast vervoer

Voor iedereen is de juiste vorm van vervoer beschikbaar. Grotere groepen, zoals families of reisgezelschappen, kunnen gebruikmaken van een taxibus. Zo voorkom je dat meerdere taxi’s besteld dienen te worden en dat scheelt behoorlijk in de kosten. Uiteraard is er ook passend vervoer voor mensen die afhankelijk zijn van een scootmobiel of een rolstoel, de rolstoelbussen zijn daarop uitstekend aangepast. Aangepaste rolstoelbussen beschikken namelijk over een elektrische lift en verlaagde instap. Wanneer je op vakantie een (ski)ongeval hebt gehad, zijn de taxi’s daar eveneens op voorbereid. Je wordt dan opgehaald met een transportrolstoel.

http://www.goedkopetaxirotterdam.nl