Mediahotspots
Image default
Woningen

Relaxstoelen die uw zithouding verbeteren

Tijdens het ontspannen hebben veel mensen de neiging om onderuitgezakt te zitten. Vooral wanneer u langere tijd in deze positie stil zit, kunt u hier lichamelijke problemen aan ondervinden. Rug- en nekklachten komen dan namelijk al gauw om de hoek kijken. De truc van goede relaxstoelen is dat deze ervoor zorgen dat u er een gezonde zithouding op nahoudt, zonder dat dit afdoet aan uw gevoel van ontspannenheid. Op deze manier kunt u uw lichaam optimaal rusten, zonder dat u bij het opstaan last zal krijgen van pijnklachten. Het is dus belangrijk dat u een relaxfauteuil kiest die bij uw behoeftes past.

Hoe komt u erachter of een stoel bij u past?

De experts van Pluijm Relaxstoelen in Limburg, Meijel, kunnen u helpen bij het maken van een weloverwogen keuze. Zij kunnen u onder andere adviseren over de verschillende verstelopties van de stoelen, maar ook over eventuele extra functionaliteiten. Hierbij kunt u denken aan onder andere een sta-op-hulp of massagemechanisme. Uiteraard is het comfort van de stoel ook een goede graadmeter om te bepalen of een stoel bij u past. Het is daarom ook raadzaam om voor het aanschaffen van uw eerste relaxstoel langs te gaan bij de showroom in Limburg (Meijel). U kunt dan alle verschillende modellen en hun extra functionaliteiten op uw gemak uittesten. In de showroom zijn ook deskundigen aanwezig die advies kunnen geven en informatie kunnen verstrekken over de verschillende mogelijkheden.

Het bestellen van uw stoel

Als u een keuze heeft kunnen maken, kunt u de stoel online of in de showroom in Meijel (Limbrg) bestellen. Doet u dit online, dan kunt u gebruik maken van het bestelformulier. Op dit formulier kunt u al uw wensen met betrekking tot fauteuils aangeven. Er is ook een mogelijkheid om een verzoek in te dienen voor extra functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld stoelverwarming. Wilt u meer weten over onze relaxstoelen? Breng dan een bezoekje aan de website.