Mediahotspots
Image default
Bedrijven

Ripple nieuws dat er echt toe doet

Wat is Ripple

In 2012 is het bedrijf Ripple opgestart, dit was in eerste instantie nog onder een andere naam maar sinds 2015 gaat het bedrijf daadwerkelijk als Ripple door het leven. De afkorting van Ripple is XRP. Het doel van Ripple is om te zorgen voor gestroomlijnd betalingsverkeer tussen banken. Om dit mogelijk te gaan maken heeft Ripple een aantal platformen ontwikkeld. Normaal gesproken kan een internationale overboeking van geld dagen in beslag nemen. Dit komt doordat geld vaak via meerdere banken pas naar de echte bestemde bank gaat. Door de platformen die Ripple heeft ontwikkeld zou het overboeken een stuk sneller moeten gaan.

De koers van Ripple

Ripple is al een geruime tijd op de markt, maar rond 2018 kwam de coin tot een hoogte punt. In 2018 is de koers van ripple enorm gestegen. Na deze stijging is de crypto markt sterk gedaald. Sinds eind 2020 krabbelt de koers weer een beetje terug en Ripple is op dit moment hard mee aan het stijgen.

Ripple nieuws over de toekomst

In december 2020 werd er Ripple nieuws bekend gemaakt dat een rechtszaak werd aangespannen tegen Ripple. Er wordt verwacht dat er rond september 2021 uitspraak komt omtrent deze rechtszaak. Met de koers van Ripple blijft het echter prima gaan. Er heeft namelijk geen extreme daling plaatsgevonden sinds het nieuws over de rechtszaak. Mocht de uitspraak over de coin positief uitpakken dan wordt er verwacht dat de koers van Ripple weer hard verder zal gaan stijgen.

https://cryptobenelux.com/ripple-nieuws/

Gerelateerde artikelen

Schildersbedrijf Hengelo: het nieuwe plan gaat rond als een lopend vuurtje

Besparen met een eigen beursstand

4 manieren om uw bedrijf offline te promoten