Mediahotspots
Image default
Huishoudelijk

Snel woning leegruimen

Als een alleenstaand familielid of andere dierbare in uw omgeving komt te overlijden, dan blijft u als nabestaande achter met een huis vol meubelen en andere spullen. Al deze spullen moeten uit de woning gehaald worden en soms is het zo veel dat u niet weet waar te beginnen. Wellicht heeft u eraan gedacht om professionele hulp in te schakelen die dit karwei van u over kan nemen. In dat geval kunt u terecht bij Inboedel Opruimen.com. Ons team is gespecialiseerd in het snel en efficiënt leegruimen van alle soorten woningen.

Vrijblijvende offerte

Of u nu wilt dat we een appartement leegruimen, of een koophuis bezemschoon opleveren, het team van Inboedel Opruimen.com gaat altijd professioneel en discreet te werk. We houden rekening met uw wensen en gaan respectvol om met de spullen van uw dierbare. Bij Inboedel Opruimen.com komt u nooit voor verrassingen te staan. Voorafgaand aan onze opruimwerkzaamheden komen we de betreffende woning bekijken, om te kunnen zien wat er gedaan moet worden. Wij maken dan direct een offerte voor u op, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Aan deze offerte zitten geen kosten of verplichtingen verbonden.

Bezemschone oplevering

Als u kiest voor Inboedel Opruimen.com, dan kunt u met een gerust hart al het werk aan ons overlaten. Wij zorgen ervoor dat de woning binnen zeven dagen volledig leeggeruimd en bezemschoon is. Dit betekent dat niet alleen de inboedel uit de woning geruimd wordt, maar dat wij ook vloerbedekking, gordijnrails en verlichting weghalen. Het inboedel afvoeren gebeurt in neutrale dozen en wij zullen nooit spullen langs de straat zetten of verkopen. Wel kunnen we ervoor zorgen dat bepaalde spullen hergebruikt worden als u dit wilt. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag bij u langs en bieden een helpende hand tijdens een zware periode.

http://www.inboedelopruimen.com/