Mediahotspots
Image default
Energie

LED LAMPEN IN G9 VORM

De G9 LED lampen zijn verkrijgbaar in een keuze van kleuren en wattages en kunnen u toestaan om te bezuinigen op uw elektriciteitsrekeningen door tot wel 90% minder energieverbruik. De G9 led lampen produceren dezelfde hoeveelheid licht als een typische halogeen lamp en we hebben ook dimbaar lampen beschikbaar in het G9 LED bereik.

LED-lampen G9 vervangende halogeenlampen in een verscheidenheid van armaturen en toepassingen, namelijk tegenhanger verlichting, wand verlichting, kroonluchters en track verlichting.

Deze Ledlamp biedt een helder en scherp licht in een zeer compact profiel; vergeleken met een halogeen equivalenten werken deze met een minimale energie, onderhoudskosten en minder warmte. Deze lamp is gewaardeerd voor 30.000 uur, dat ten minste 15 – keer langer dan een halogeen equivalent; Wat betekent minder gedoe met vervanging. Deze lampen produceren geen UV- of IR straling in de lichtstraal.

LED G9 is vervaardigd uit de nieuwste LED-technologie en componenten om superieure lichtopbrengst te bieden met een uitstekende energiebesparing tot 85% in vergelijking met halogeen equivalente producten. LED G9 lampen zijn ontworpen om gemakkelijk in bestaande G9 halogeen lamp armaturen te plaatsen. De lens biedt een diffuus licht zonder schittering.

Deze lamp zijn beschikbaar in drie verschillende kleurentemperaturen. Met de verschillende kleurentemperaturen kan u verschillende instellingen maken: van een warme gezellige sfeer tot een schone en moderne koele look. Het kiezen van een kleurtemperatuur is zeer subjectief en iedereen heeft hun eigen voorkeur bij het maken van sfeer. Om u te helpen de juiste kleurtemperatuur voor u selecteren, kiest u uw toepassing hieronder en selecteert u de kleurtemperatuur die het meest geschikt is voor uw behoeften. 

Haal het meeste uit moderne technologie in uw thuisnetwerk of commerciële omgeving.

http://www.leds-depot.nl/