Mediahotspots
Image default
Vakantie

Uw vakantie met kinderen wordt fantastisch in dit natuurhuisje

Wilt u met uw familie of vriendengroep op vakantie in Twente? Wilt u tijdens deze vakantie heerlijk gaan wandelen of fietsen in de natuur? Dan is een overnachting in een natuurhuisje met kinderen van ’t Vrielinck in Hezingen een goed idee. Dit bedrijf met vakantieappartementen heeft één groepshuis tot hun beschikking. U kunt hier met maximaal achttien personen overnachten, verdeeld over zeven slaapkamers. Bovendien is er een luxe keuken met meerdere koelkasten, zodat u zelf met uw gezelschap kunt koken. Ook is er voldoende sanitair aanwezig. U kunt zelfs met zijn allen buiten zitten op het tuinmeubilair van uw eigen terras. Daarnaast is er voor de kinderen een speeltuin aanwezig.

Kom slapen in een verbouwde stal

Wilt u met uw partner of uw gezin met kinderen komen overnachten in een natuurhuisje in Hezingen? Ook dan kunt u op dit boerenerf terecht. ’t Vrielinck beschikt namelijk ook over vier luxe boerderijlodges, gelegen in de verbouwde oude stal van de boerderij. Deze authentieke elementen zijn terug te zien in de bedstee in uw huisje en in de voertroggen naast uw voordeur, waar u uw ontbijt in kunt ontvangen. Daarnaast doucht u in de vroegere mestkelder, die nu helemaal verbouwd is tot luxe stortdouche. Komt u naar een natuurhuisje met kinderen in Hezingen voor ontspanning? Dan kunt u op diverse manieren rust vinden. Allereerst staat u vanuit uw verblijfslocatie binnen enkele minuten in het natuurgebied Het Springendal. Ook kunt u op het terrein blijven en genieten van de ligstoelen en de sauna die dit bedrijf u biedt.

Plan uw verblijf

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u uw vakantie doorbrengen in een natuurhuisje met kinderen? U boekt deze verblijven eenvoudig online op de website van ’t Vrielinck. Het is bovendien mogelijk om contact met de medewerkers op te nemen via de contactgegevens op hun pagina.

https://www.vrielinck.nl/vakantieappartementen-twente