Mediahotspots
Image default
Vakantie

Verblijf in dit vakantiehuis in Zeeland met maar liefst 10 personen

Gaat u binnenkort met de familie op vakantie naar Zeeland? Dan is Vakantiehuis Het Vleugelhof een handig adres voor u. In dit mooie vakantiehuis, handig centraal gelegen in Zeeland, passen namelijk meer dan 10 personen. Het huis is bovendien zeer geschikt voor kinderen, ook voor de allerkleinsten. Dankzij de rustieke en authentieke uitstraling zullen jullie jullie er onmiddellijk thuis voelen. U kunt zowat elke plaats in Zeeland gemakkelijk bereiken vanuit deze ruime vakantieboerderij. Het is dus de ideale uitvalsbasis voor uw vakantie.

De ideale plaats voor een succesvolle familievakantie

Met de hele familie op vakantie gaan is sowieso een onvergetelijke ervaring. Maar wanneer u geen goede overnachtingsplaats heeft, wordt het eerder onvergetelijk op een negatieve manier. Dit vakantiehuis in Zeeland is zo ruim dat zelfs als u er met 10 personen verblijft, ieder nog elk voldoende ruimte voor zichzelf heeft. Jullie zullen dus niet op elkaars lip zitten. Er is bovendien een bijzonder grote speelzolder voor de kinderen, voorzien van een gamma aan speelgoed. Ze zullen zich dus zeker niet vervelen. Er is ook een bloemrijke tuin waarin de kinderen heerlijk kunnen spelen en de volwassenen helemaal tot rust kunnen komen. Vanuit het huis bereikt u gemakkelijk verschillende dorpjes en steden in Zeeland. Er zijn ook vele natuurgebieden en stranden in de omgeving. Met andere woorden, dit huis heeft alle ingrediënten voor een leuke en ontspannen familievakantie.

Reserveer een plaats in dit prachtige huis

Bent u al helemaal overtuigd om in dit heerlijke vakantiehuis in Zeeland uw vakantie door te brengen? Reserveer dan snel uw plaats voor 10 personen of meer via hun handige website. U vindt er nog veel meer informatie over alle faciliteiten, net zoals hun contactgegevens indien u nog vragen heeft. U kunt u ervan verzekeren dat ze zo spoedig mogelijk zullen antwoorden. Hopelijk beleeft u de vakantie van uw dromen!

https://www.vakantieboerderijzeeland.nl/nl/