Mediahotspots
Image default
Vakantie

Het huren van een camper doet u bij hét campercentrum van Brabant

Een camper biedt veel vrijheid en mogelijkheden, maar het bezitten van een camper betekent ook veel verantwoordelijkheid. De camper moet goed onderhouden worden en u moet zorgen voor een veilige en beschutte plek om uw camper te stallen wanneer u deze niet gebruikt. U wilt daarom mogelijk eerst ervaren hoe het voelt om te leven in een camper. De specialisten van campercentrum Mobiledrôme & Partners uit Oud Gastel, vlakbij Roosendaal in Brabant, bieden die mogelijkheid. Bij dit gespecialiseerde campercentrum in Brabant huurt u eenvoudig een camper.

De ervaring van het camperleven zonder het zijn van een eigenaar

In de showroom van het campercentrum van Mobiledrôme & Partners in Brabant bekijkt u de verschillende merken die door het bedrijf aangeboden worden voor verhuur. Ze verhuren campers van de beste merken, zoals Weinsberg en Dethleffs. Wanneer u een camper huurt bij dit bedrijf krijgt u altijd een jonge camper mee die maximaal drie jaar oud is. Daarnaast krijgt u per week 1750 kilometer vrij en als u langer dan drie weken huurt zijn de kilometers onbeperkt. Bij het huren kiest u voor een gewenste indeling van het voertuig. De keuze hierin bekijkt u in de showroom of op de website van het camperbedrijf. De tarieven worden bepaald aan de hand van het seizoen en de periode waarin u de camper wenst te huren.

Bekijk de mogelijkheden in de showroom of huur uw camper online

Het echte gevoel van een camper ervaren? Neem dan contact op met dit bedrijf en bespreek de mogelijkheden die het biedt. Doordat het bedrijf beschikt over een eigen werkplaats in Oud Gastel, vlakbij Roosendaal, weet u zeker dat de door u gehuurde camper goed onderhouden is. Zo gaat u met een veilig gevoel op pad. Heeft u al een camper maar heeft deze een update nodig? Bekijkt u dan de accessoires die dit campercentrum uit Brabant aanbiedt op mobiledrome.nl.