Mediahotspots
Image default
Woning en Tuin

Wat voor soort mozaïek tegels kies jij?

Mozaïek tegels zijn er in allerlei verschillende soorten. Zo kun je kiezen uit oneindig veel kleuren. Maar er zijn ook verschillende soorten en patronen waar je uit kan kiezen. Voor welke ga jij?

Kleuren

Blauw, goud, grijs, rood, zwart, beige, bruin, geel, groen, oranje, paars, roze, wit… Je kan het je zo gek niet bedenken. Mozaïek tegels zijn te verkrijgen in allerlei kleuren. Elke kleur straalt weer iets anders uit. Zwarte mozaïek tegels maken een ruimte chique, vanwege de donkere kleur van de zwarte mozaïek tegels. Witte mozaïek tegels maken de ruimte groter en open, vanwege de lichte kleur. Een fel kleurtje maakt het weer speels of vrolijkt de ruimte een beetje op. Bovendien kun je ook kleuren combineren!

Soorten

Ook de soorten verschillen. Zo heb je marmeren mozaïek tegels, maar ook mozaïek tegels van graniet, rvs/aluminium, leisteen of bijvoorbeeld glas.

Patronen

Je kunt een mozaïek tegel ook krijgen met een patroon erop. Rond, vierkant, vlekken, sterren, bloemen. Noem het maar op en het is mogelijk! Door een patroon te kiezen maak je de wand ook echt uniek.

Ruimte

Mozaïek tegels kun je gebruiken in verschillende ruimtes. Veelgebruikte ruimtes voor mozaïek tegels zijn bijvoorbeeld een badkamer, toilet of keuken. Mozaïek tegels zijn namelijk geschikt voor water en vocht. Bovendien zijn ze gemakkelijk schoon te houden. Door het plaatsen van mozaïek tegels in jouw badkamer, toilet of keuken geef je deze ruimte nét wat meer uitstraling. In welke kleur, soort of patroon dan ook!

https://www.topmozaiek24.nl/mozaiek-tegels-zwart/