Mediahotspots
Image default
Rechten

Wie is een goede mediator?

Een mediator is simpel gezegd een bemiddelaar. Onze mediators hier in Utrecht zorgen ervoor dat al uw conflicten in goede banen worden geleid. Hetzij gezinnen, familie, vrienden of werk conflicten, wij hier bij mediator Utrecht zorgen ervoor dat alle partijen tevreden onze deuren verlaten. Met onze ruime ervaring in het bemiddelen en met de relevante opgedane kennis, door middel van scholing, kunnen wij u verzekeren dat wij met de meest tact uw conflict met wie dan ook zullen oplossen. We streven naar een bemiddeling waarbij beide of meerdere partijen er zeer tevreden van af zullen komen. Elk conflict in het leven brengt stress, spanning en onzekerheid, en dat willen wij bij mediator Utrecht zo snel als mogelijk voor u verhelpen.   

HOE KOM IK AANMERKING VOOR EEN BEMIDDELING? 

Het bemiddelen is een zeer complex meer ook dankbaar beroep. Onze mediators in Utrecht zijn erop uit om bij alle partijen een voldoening teweeg te brengen. Indien u in een conflict zit met iemand anders of met anderen die niet van justitiële aard is dan kunnen wij u heel graag helpen. U moet u ten eerste bij ons aanmelden, en dat kan telefonisch, via onze website of via de email. Wij maken dan contact met u en spreken dan af wanneer het eerste intakegesprek zal geschieden. Nadat gesprek en in kaart gebracht te hebben welke de conflicterende partijen zijn, benaderen wij die voor een bemiddeling. Bij goedkeuring van die partijen gaan wij dan allen gezamenlijk aan tafel voor de eerste mediation.  

HOEVEEL KOST EEN MEDIATOR IN UTRECHT? 

Onze mediators zijn zeer ervaren en zeer deskundig. Onze succesgraad is een van de hoogste in heel Nederland en de hoogste in heel Utrecht.  Dit alles gezegd maakt dat u gegarandeerd bent dat ook u conflict met de inspanning van alle partijen tot een goed eind zal komen. De prijs voor een bemiddeling in Utrecht is geheel afhankelijk van de situatie. Aan de hand van de situatie kan er ook worden uitgezet hoeveel sessies benodigd zullen zijn. Wel zijn onze prijzen de meest concurrerende in heel Utrecht. Dus kwaliteit voor de beste prijs. 

 

Gerelateerde artikelen

De mediator in Amsterdam zorgt voor een duurzame oplossing

Een geschikte oplossing door de mediation in Amstelveen

Stel een pachtovereenkomst op en leg alles vast