Mediahotspots
Image default
Media

Audiovisueel onderwijs vroeger en nu

Het onderwijs van nu is niet meer te vergelijken met het onderwijs van circa vijfentwintig jaar geleden. Dat het onderwijs veranderd is, dat weten we bij Faas maar al te goed. De meeste ouderwetse schoolborden en bijbehorend krijt zijn allang vervangen door digiborden en smartboards. Groepslessen worden steeds vaker interactieve lessen (blended learning, webinars etc.), door de inzet van audio en video maakt afstand daarbij niet meer uit. Groepslessen kunnen tegenwoordig vanaf verschillende locaties worden gevolgd zonder dat dat afbreuk doet aan de kwaliteit van de lessen. Dat kan allemaal dankzij het gebruik van geavanceerde video- en geluidssystemen. Kortom, de educatie van nu is voor zowel studenten, docenten en trainers veel boeiender en toegankelijker geworden en inmiddels niet meer weg te denken uit onze maatschappij.

Educatie en de toegevoegde waarde van audiovisuele middelen

Audiovisueel betekent niet meer dan bewegend beeld met daarbij de combinatie van geluid. Met audiovisueel onderwijs bedoelen we dat deze diverse technieken, beeld en geluid, worden ingezet in het onderwijs. Of het nu gaat om een basisschool waar een whiteboard geplaatst wordt om interactiviteit in de klas te brengen of om een universiteit voor de complete audiovisuele inrichting van collegezalen. In het kader van deze vernieuwende vorm van educatie zijn wij de leverancier die beschikt over de juiste middelen en kennis en voor het implementeren van deze audiovisuele middelen.

Wat heeft Faas u te bieden?

Wij bieden u het complete aanbod als het gaat om audiovisuele middelen voor het onderwijs. Wij van Faas zijn een totaalleverancier en kunnen naast de benodigde software ook trainingen geven zodat al uw medewerkers parate kennis hebben van de diverse systemen. Service is voor ons standaard. Dat betekent dat uw apparatuur altijd goed moet werken. Dat is ook de reden dat wij met de betere merken werken en goed opgeleide en vakkundige AV-technici in dienst hebben die ervoor zorgen dat uw apparatuur u niet in de steek laat op het moment dat u een training of presentatie geeft. Informeert u naar onze mogelijkheden. Wij maken graag vrijblijvend een offerte.