Mediahotspots
Image default
Media

Starten met cryptocurrency

Je leest tegenwoordig steeds meer verhalen over cryptovaluta. Ook in je omgeving zullen er vast mensen zijn die geld verdienen met cryptocurrency. Dit onderwerp is helemaal hot en booming de laatste tijd. Veel mensen willen dan ook beginnen met bitcoin of andere cryptovaluta. Men denkt dat het erg lastig is, maar het tegendeel is waar. Je kan als cryptocurrency beginner al vanaf een paar tientjes beginnen met investeren. Wie weet bouw je in de toekomst iets heel moois op. Sommige mensen voorspellen dat de markt nog in de kinderschoenen staat. Andere mensen (vooral mainstream media zoals RTL nieuws) denkt dat de bubbel op barsten staat. Doe altijd zelf goed onderzoek en verdiep je in de materie.

Waar beginnen?

Starten met cryptogeld kan een hoge drempel hebben. Je moet je goed inlezen om niet de beginnersfouten te maken waar veel mensen intrappen. Start bijvoorbeeld met de uitstekende reeks artikelen genaamd Beginnen met cryptocurrency van de Nederlandstalige website BitcoinsAltcoins.nl. Zij behandelen de meeste onderwerpen die jij nodig hebt om te starten met cryptovaluta.

Waar nog meer kijken?

Naast de bovenstaande reeks artikelen voor beginners kun je ook op de volgende websites goed kijken:

  • Coinmarketcap, voor een overzicht van cryptovaluta, link
  • CoinTelegraph, een Engelstalige website met nieuws omtrent de cryptowereld
  • Twitter en zoek op de munt waarin jij wilt investeren
  • Nederlandstalige Facebookgroepen waarin je vragen kan stellen

Hoeveel moet je investeren als beginners?

Je moet helemaal niets. Je kan ook de kat uit de boom kijken en gewoon veel in gaan lezen. je kan ook een app downloaden en daarin invoeren welke munt je gekocht zou hebben. Bekijk dan het koersverloop en kijk of je goed zat. Als je toch geld in wilt leggen, dan kan het vaak al vanaf 20 euro. Dit kan op diverse websites. Cryptocurrency kopen met iDEAL is wellicht de beste optie voor de beginner.

https://www.bitcoinsaltcoins.nl/