Mediahotspots
Image default
Horeca

De leukste teamuitjes vier je in Twente!

Je zit net in een voetbalteam of bent de trotse nieuwe aanwinst van een groeiend bedrijf. Misschien bestaat jouw eigen bedrijf of organisatie wel 10 jaar. Of misschien is er wel helemaal geen reden en wil jij gewoon eens even in een informele sfeer jouw teamgenoten leren kennen. Voor de leukste teamuitjes Twente ga je naar.

Twente beschikt over de mooiste recreatieparken. Wat ga je hier doen? Wat jij maar wilt. Zwemmen, klimmen, roeien, barbecueën, spellen spelen, voetballen, tennissen. Teamsporten en ontspanning zijn de key voor bonding tussen jou en je teamgenoten. Wil je liever indoor activiteiten uitvoeren? Ook dat kan! Neem je team mee naar het bowlingcentrum. Zoek je naar meer adrenaline voor je teamuitje? Ga dan paintballen of lasergamen. Kraak jullie hersens in de escape room. Er is genoeg te doen voor jullie teamuitje in Twente. Na een middag actief bezig te zijn geweest gaan jullie nog naar een van de vele gezellige bars in Twente. Hier leer je elkaar nog beter kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Voor de echte gezelligheidsmensen is er ook nog een ruim aanbod aan clubs en kroegen die tot diep in de nacht geopend zijn.

Waarom een teamuitje

Teamuitjes helpen bij het tevreden stellen van jouw personeel of team. Wie wil nou geen plezier en ontspanning. Daarnaast wordt de sfeer verbeterd wanneer jullie elkaar op een informele manier leren kennen. Misschien is je chagrijnige collega wel een hele enthousiaste, fanatieke sportieveling met wie jij mega goed kan samenwerken. Ook voor verenigingen zijn teamuitjes goed. Sporten waarbij samenspel van groot belang is, zoals voetbal, basketbal, hockey, kunnen op deze manier nog beter leren op elkaar in te spelen. 

Je leert elkaars gedrag waardoor je beter te voorspellen bent. Wanneer je beter te voorspellen bent kan jouw team hier rekening mee houden en zich hierop aanpassen.