Mediahotspots
Image default
Horeca

Waarom je zou moeten trouwen in het bos

Bomen als getuigen

 

Je aanstaande is voor je op de knieën gegaan of jij voor je aanstaande. Wat nu? Waar ga je elkaar het ja-woord geven? Voor de één een lastige zoektocht, voor de ander is het meteen duidelijk. Een bruiloft waar de bomen je getuigen zijn, de struiken en het gras je omringen en de bloemen als bruidsmeisjes fungeren. Wat wil je nog meer? Juist! Trouwen in het bos natuurlijk! Dit kan bij ‘Het ei van Columbus’ in Beekbergen. Een prachtig restaurant en feestlocatie in de bossen op de Veluwe in Gelderland. Deze locatie is centraal gelegen en dus vanuit alle hoeken van het land goed bereikbaar.

 

Kies jullie eigen natuurlijke decor

 

Elk jaargetijden heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken. In de winter kan er een prachtige laag sneeuw liggen. Fakkels, vuurkorven en warme dranken passen bij een wintertrouwerij. In de lente word je omringd door jonge groene blaadjes. De temperatuur is meer aangenaam. Het gras staat vol met madeliefjes. In de zomer kan het heerlijk warm zijn. Alles staat volop in bloei. Er is een grote kans dat het feest helemaal of gedeeltelijk buiten plaats kan vinden. Of jullie kiezen voor het schilderachtige decor van de herfst. Jullie worden omringt door blaadjes in prachtige kleuren. Er zal hier en daar ook al wat romantisch vuur nodig zijn. Tja keus genoeg dus.. Welk natuurlijk decor gaat het voor jullie worden?

 

Het ei van Columbus

 

Bij het Restaurant-feestlocatie ‘Het ei van Columbus’ weet men hoe je een trouwerij in het bos tot zijn recht laat komen. Koffie ,thee, onbeperkt drankjes, een heerlijke bruidstaart, er is van alles mogelijk. Alles wordt door het personeel met veel plezier verzorgd. Je kunt kiezen voor een buitenbruiloft in de mooie ruime tuin met een uitstekend terras. Bij minder mooi weer zijn er gelukkig andere opties. De Serre is onder andere geschikt voor de ceremonie en voor het diner. Er kunnen 40 personen in deze zaal. De zaal heeft een mooi interieur en heeft een prachtig uitzicht. Binnen en buiten zijn hier nauw met elkaar verbonden. De Serre is ook te gebruiken voor de receptie of voor je trouwfeest. Er kunnen dan maximaal 60 personen komen. Mocht je tot 80 genodigden hebben op de ceremonie, dan kan je gebruik maken van de Columbuszaal. Een diner voor maximaal 80 personen kan ook in deze sfeervolle zaal. Voor een grotere receptie of feest is de Columbuszaal zeer geschikt. In deze zaal zijn 150 genodigden welkom. Je kunt je hier warmen bij de openhaard. Je vindt in deze zaal ook een gezellige aperitiefbar. Er is dus van alles mogelijk bij ‘Het ei van Columbus’.

 

Daarom trouwen in het bos

 

Er zijn meer dan genoeg redenen om te kiezen voor je eigen bos trouwerij bij ‘Het ei van Columbus’. Zien jullie jezelf al staan? Proostend en stralend met een prosecco in je hand te midden van dit sprookjes decor?

https://heteivancolumbus.nl/