Mediahotspots
Image default
Horeca

De beste catering van Beurningen en omstreken

 

De lekkerste Catering Beurningen heeft de beste catering voor al uw partijen en andere bijzondere gelegenheden. Er is bij ons een veel te regelen zo voorzien wij lunches en hebben we een speciale catering voor cocktails en barbeques. Maar natuurlijk ook de gewone catering die we allemaal wel kennen met hapje en drankjes, en kunt u ons personeel inhuren die de u gasten zullen serveren en voorzien van alles wat ze nodig hebben die avond. Kortom we zijn van alle markten thuis en hebben veel dingen die andere bedrijven die catering leveren niet hebben. Dat maakt ons tot de beste catering van Beurningen en omstreken.     

 

Feesten en bruiloften 

 

Geeft u een feestje voor een grote groep personen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres  wij hebben grote zalen tot onze beschikking en kunnen veel gasten verwelkomen. Zo vinden er bij ons wekelijks trouwerijen plaats, en grote bijeenkomsten voor verenigingen en bedrijven. En vieren veel volwassenen  wekelijks hun jubileum of verjaardag met uiteraard door ons geleverde catering. Ook voor kinderfeestjes moet u bij ons zijn, wij hebben een grote indoor speeltuin en voor eten en drinken wordt gezorgd. En kunt u alle rotzooi bij ons laten zodat u thuis niks hoeft op te ruimen.     

 

Onze foodyards em trucks (culicaravan)

 

Wij hebben ook een ander erg leuk concept waarbij we aan live cooking doen vanuit onze foodtruck. Waarbij  onze koks tijdens het feest allerlei streetfood gerechten maken, en culinaire dingen. Wij merken dat veel mensen dit erg leuk vinden, en je steeds meer streetfood ziet in Nederland. En het erg leuk is dat je meerdere dingen te eten krijgt. Ook regelen wij foodyards aan huis waarbij we een complete tafel dekken met allerlei etenswaren, het enige wat u en uw gast moeten doen is aanschuiven. U laat ons weten hoelaat u wilt eten en wij zorgen dat we er dan zijn