Mediahotspots
Image default
Horeca

Kies voor uw BBQ-feest op locatie voor de diensten van deze experts

Wilt u graag een BBQ-feest op locatie organiseren maar ziet u het niet zitten deze zelf te voorzien van eten en drinken? Dan is Partycentrum Floor de perfecte partner voor u. Ze staan bekend als een van de meest gastvrije centra van Lunteren en omstreken. Aarzel dus zeker niet om gebruik te maken van hun uitstekende diensten en kwaliteiten en ontdek wat zij voor u kunnen betekenen voor een onvergetelijke BBQ!

Wat deze professionals voor jou kunnen betekenen

Of je nu een verjaardag, receptie, bruiloft of een andere feestelijke gelegenheid wilt organiseren in de buurt van Lunteren en daarom deze professionals wilt inschakelen, ze staan steeds klaar voor jou. Voor de volgende diensten kunt u een beroep op hen doen:

–        Evenementen, zoals een BBQ-feest, op locatie

–        Evenementen, zoals een personeelsfeest, ter plaatse in de feestzaal (met capaciteit tot 220 personen)

–        Een avondje op de kegelbaan

–        Afhaalmaaltijden (elke woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 11 en 18 uur)

–        Een verfrissend drankje op het zonovergoten terras

En nog veel meer. Of u nu een zakelijk of persoonlijk feest tot in de puntjes wilt laten verzorgen, deze professionals zitten al 250 jaar in het vak én zijn benoemd tot hofleverancier.  

Ga in zee met deze professionals

Wilt u meer te weten komen over de formules die deze professionals te bieden hebben? In de brochure van deze professionals kunt u alvast wat extra informatie vinden. Toch niet helemaal gevonden wat u zoekt? Maak dan vandaag nog eenvoudig een afspraak met hen om er meer over te weten te komen. Dat doet u aan de hand van de contactgegevens op de website van deze ervaren professionals die bovendien over enorm veel expertise beschikken. Zij kunnen u dan ook gegarandeerd helpen! Laat uw BBQ-feest of ander feest op locatie dus zeker over aan deze experten. Zo verzorgen zij ook huwelijken, verjaardagen, vergaderingen, buffetten, diners, jubileumfeesten en nog veel meer.

 

https://www.partycentrumfloor.nl/