Mediahotspots
Image default
Horeca

Smoothiebar huren bij Shakes on Wheels

 

Waar moet je een goede smoothie aan laten voldoen? Ten eerste moeten een smoothie gezond zijn en dienen er minimaal vier fruit of groente soorten in verwerkt zijn. Daarnaast is het belangrijk om een verse sap toe te voegen voor de drinkbaarheid en maak je een smoothie pas echt lekker met kruiden. Naast goede en lekkere ingrediënten dien je ook in het bezit te zijn van een blender. Met een goede blender ben je er nog niet want de kwaliteit van de groente, fruit en de kruiden zijn minstens zo belangrijk of nog wel belangrijker. 

Als jij een smoothie bedrijf als Shakes on Wheels de smoothies voor je laat maken dan weet je zeker dat dit top verzorgd zal worden. Shakes on Wheels richt zich vooral op bedrijven en is er in gespecialiseerd voor grote groepen smoothies te maken. Op deze manier kan iedereen lekker snel van een verse smoothie genieten. Verder is het erg leuk dat ze hele toffe barren hebben voor bij jou op locatie. En ze komen altijd met een gezellige bartender die al het werk voor je doet. Jij hoeft alleen maar naast de bar te staan en de goede sier te maken met wat jij hebt geregeld, uiteraard met een verse smoothie in je hand!

 

Wil jij nou meer informatie over smoothies of wil jij lekkere smoothies op jouw event. Neem dan snel een kijkje op de website van Shakes on Wheels. Je kunt op onze website alle informatie vinden en zelfs lekkere recepten. Heb je na de informatie nog vragen dan kun je deze natuurlijk altijd stellen. Ook onze contact gegevens zijn te vinden op onze website. Wij helpen je graag verder. Een gezonde touche aan jouw event is helemaal in namelijk tegenwoordig. Ook voor de aankomende zomerdagen kun je heerlijke recepten vinden. Je kunt ook een smoothiebar huren.