Mediahotspots
Image default
Hobby en vrije tijd

Dit bedrijf is dé feestlocatie voor leuke uitjes in de regio Zuid-Holland

Heeft u iets te vieren met uw bedrijf of vrienden en familie? Ga dan naar Van Der Ende Racing Inn in Poeldijk. Dit centrum in de regio Zuid-Holland is een ideale feestlocatie en een mooi centrum voor leuke uitjes. U stelt daar zelf een arrangement samen op basis van het aantal mensen dat u wilt ontvangen. Kies uit verschillende spannende activiteiten en bestel consumpties van de kaart of boek daar ook een arrangement voor. U bepaalt zelf de inrichting van uw dag(en).

Bij dit partycentrum heeft u diverse mogelijkheden voor feesten en partijen

Dit bedrijf in Zuid-Holland is een perfecte feestlocatie om een groot aantal gasten te ontvangen. In de Monaco feestzaal passen maximaal 350 personen en in de Indianapolis zaal passen er 150 tot 1000. Regel de muziek en decoraties zelf, of laat u helpen door de professionals van dit partycentrum. Bij dit bedrijf in de regio Zuid-Holland organiseert u ook leuke uitjes. Stimuleer teambuilding met een potje lasergamen of ga los op de langste kartbaan van Europa. Het wordt gegarandeerd een onvergetelijke dag.

De visie van dit bedrijf

Bij deze evenementenhal in Poeldijk krijgt u gegarandeerd een arrangement op maat, zodat u nooit meer betaalt dan nodig. Deze specialist berekent namelijk de tarieven voor uw dagje uit op basis van het aantal mensen dat u meeneemt. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de feestzalen te huren voor zo lang als u wilt, van een paar uur tot meerdere dagen lang. Bovendien parkeert u de hele dag gratis op de parkeerplaats bij deze locatie.

Boek direct uw onvergetelijke dag bij deze locatie

Of u nu een groot feest wilt geven of leuke uitjes wilt organiseren, bij deze feestlocatie in de regio Zuid-Holland zit u goed. U stelt zelf een arrangement samen voor uw gezelschap zodat u nooit te veel betaalt. Daarnaast heeft u genoeg keuze uit spetterende activiteiten om een hele dag mee te vullen. Benader Van Der Ende Racing Inn om uw arrangement te boeken.