Mediahotspots
Image default
Vakantie

Een vakantiehuisje voor jong en oud

Het vakantiepark ’t Eekhoornnest heeft vakantiehuisjes voor jong en oud. Het is een echt kleinschalig familiepark. Het is gelegen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug waardoor de natuur binnen handbereik is. Een wandeling in de natuur en u komt helemaal tot rust. Voor de kinderen is er ook genoeg te doen, ze kunnen lekker ravotten in de bossen of spelen in de speeltuinen in het park. Ook hebben ze een tennisbaan en een fitnessruimte op het park, speciaal voor de sportievelingen onder ons. Dit vakantiehuisje is echt voor jong en oud.

Een vakantiehuisjes in het groen

Het vakantiehuisje is omringd door de natuur. Komt u zelf uit een drukke stad? Dan komt u hier helemaal tot rust in de groene oase. Aan de ene kant van het park vindt u de Utrechtse Heuvelrug met een bosrijke omgeving en heide om over te wandelen en aan de andere kant van het park vindt u het historisch centrum van Amersfoort. Na een dag lekker gewandeld te hebben kunt u neerploffen op een terrasje in het centrum van Amersfoort. Hier is het mogelijk om heerlijk te dineren en daarna helemaal tot rust te komen in uw vakantiehuisje. Lijkt dit u wel wat? Reserveer dan snel een vakantiehuisje voor uzelf of voor heel uw gezin, zo kunt u samen genieten van deze mooie locatie.

Reserveer snel een vakantiehuisje

Bent u benieuwd geworden naar dit mooie vakantiepark in Soest? Reserveer dan snel een plekje om deze oase van groen en rust te ervaren. Na één keer te hebben overnacht in het vakantiehuisje komt u gegarandeerd nog een keer terug. Neem uw gezin mee en geniet samen van deze mooie omgeving en de leuke ervaring. Bekijk de website voor meer informatie of neem contact op met ’t Eekhoornnest wanneer u nog vragen heeft. Ze helpen u graag verder!

https://www.eekhoornnest.nl/