Mediahotspots
Image default
Vakantie

Ga bijzonder en lokaal lunchen in Zeeland

Voor lekkere lunchgerechten gemaakt van verse, lokale producten ga je naar ZeeuwsGenieten. Deze eterij in Waarde serveert heerlijk, vers gemaakt eten van uitstekende kwaliteit. Dankzij het ruime aanbod vind je gegarandeerd iets naar jouw smaak. Bovendien is het restaurant uitstekend bereikbaar met de auto en is er een ruime parkeerplaats beschikbaar. De rustige omgeving van de eterij biedt de perfecte mogelijkheid om een pauze te nemen van een fietstocht of een stranddag. Ga daarom bijzonder lunchen bij deze eterij in Zeeland.

Ervaar de kwaliteit van hun vers gemaakte gerechten

Wanneer je gaat lunchen bij deze eterij in Zeeland, profiteer je van een bijzonder en divers menu. Zij bereiden namelijk al hun gerechten met lokale ingrediënten. Kies bijvoorbeeld uit diverse belegde broodjes met frisse sla uit hun eigen tuin. De klassieke uitsmijter met ham en kaas op brood is natuurlijk ook heerlijk. Of ga voor een frisse wrap met kip. Het restaurant heeft ook zoete opties op het menu staan. Zo staan ze bekend om hun vers gemaakte gebak. Een stuk bokkepootjestaart met huisgemaakte advocaat of de verrukkelijke bolustaart met gele room smaken beide uitstekend bij een kop koffie of thee.

Bij dit restaurant kan iedereen genieten

Dankzij de diverse mogelijkheden en de kalme omgeving kan iedereen genieten in deze eterij. Heb je bijvoorbeeld bepaalde allergieën? Dat is bij dit restaurant geen probleem. Het personeel van ZeeuwsGenieten neemt namelijk jouw dieetwensen in aanmerking. Zo bieden ze graag enkele glutenvrije en lactosevrije opties aan. Ben je met de auto gekomen? Zet hem weg op de ruime parkeerplaats. Dankzij de rustige omgeving is dit restaurant de ideale plek om te ontspannen onder het genot van een voortreffelijke lunch.

Ontspan tijdens een heerlijke lunch bij deze eterij

Wie bijzonder wil lunchen in Zeeland, gaat dus naar dit restaurant in Waarde. Je profiteert van een gevarieerd menu, een rustige omgeving en voldoende voorzieningen voor een comfortabele, smakelijke lunch. Neem contact op met de medewerkers voor meer informatie of reserveer meteen jouw tafel.

https://zeeuwsgenieten.com/