Mediahotspots
Image default
Groothandel

Garagezeep in verschillende verpakkingen

In iedere werkplaats is zeep van Procar onmisbaar. Kent u dit product al? Hiermee verwijdert u eenvoudig lijm, verf, olie en zeep. U kiest bij Kemetyl Professional B.V. uit verschillende verpakkingen. Naar welke garagezeep gaat uw voorkeur uit? Niet alleen moet een zeep diep reinigen en hierdoor al het vuil van uw handen verwijderen. De zeep moet natuurlijk ook intensief verzorgen en lekker ruiken. Of u nu veel aan een oldtimer sleutelt, dagelijks in contact komt met verf op de werkplaats of uw handen vies maakt tijdens laden en lossen. Een goede verzorging van uw handen is minstens zo belangrijk.

Garagezeep met een frisse geur

De producten van Procar staan, naast de frisse geur, bekend om zijn verzachtende eigenschappen. Een groot voordeel van de garagezepen van Procar, is dat u ze eenvoudig kunt gebruiken. Breng de garagezeep aan op droge handen, wrijf kort en bevochtig de zeep met water. Was daarna gronding uw handen en spoel uw handen met water en droog ze af. Loop met schone handen de werkplaats uit en kom met schone handen thuis. Een divers aanbod, de beste kwaliteit en allerlei mogelijkheden, daar bent u van verzekerd. Met meer dan 1200 artikelen in assortiment, is er ook voor een geschikt aanbod. De vertegenwoordigers staan 5 dagen per week voor u klaar voor het juiste advies.

Een breed aanbod aan reinigingsproducten, waaronder garagezeep

Van absorptieproducten tot aan glasreiniging en van zepen tot aan shampoo. Op het gebied van reinigingsproducten is er mee dan genoeg keuze. Combineer daarom een garagezeep met een van deze andere producten. Kemetyl Professional B.V. is producent en leverancier van professionele producten voor werkplaats en industrie. Op de website vindt u een uiteenlopend assortiment op het gebied van professionele het-, reinigings- en verbruiksproducten voor werkplaats en garage. Een groot gedeelte van het assortiment is geamaakt in de eigen ISO9001 en 14001 gecertificeerde productie-unit, dit zijn de Kemetyl, Carix en Procar producten.