Mediahotspots
Image default
Mode en Kleding

Kom een galajurk kopen bij dé galajurken en avondjurken winkel van Nederland

In de eigentijdse Opaack Galerie vindt u een grote collectie galajurken en avondjurken. Ook vindt u hier andere feestelijke mode. De ruime, lichte en mooie winkel vindt u in het trendy centrum van Rotterdam. Met de ruim 20 jaar ervaring gaan de stylistes aan de slag om de meest trendy avondmode bij u aan te meten, ongeacht uw maat en budget. Er zijn hier namelijk ook collecties voor een kleinere portemonnee, met jurken onder de €100,- en €200,- De collectie wordt iedere maand vernieuwd, zodat u altijd de nieuwste trends vindt bij deze expert.

Een galajurk kopen die jou als gegoten zit

Wanneer u bij Opaack Galerie langs gaat voor het kopen van een galajurk, kunt u de jurken uitgebreid passen. Heeft u een mooie jurk gevonden? Een van onze ervaren coupeuses helpt u graag met het afspelden van de jurk, zodat deze vermaakt kan worden. Zo heeft u een galajurk die u als gegoten zit. Wilt u met vriendinnen, familie of anderen gezellig een avond galajurken komen passen? Dit is mogelijk op dinsdag- en donderdagavond. Dit gebeurt alleen op afspraak, en er kan in overleg zelfs een hapje of drankje verzorgd worden. Zo maakt u van het passen van de mooiste galajurken een gezellig avondje uit.

Ook de moeder van de bruid kan een galajurk kopen van de specialist

Gaat uw zoon of dochter trouwen? Opaack Galerie heeft een speciale collectie avondkleding voor de moeder van de bruid of bruidegom. Natuurlijk wilt u er op uw best uit zien op de grote dag van uw kind. Maak een keuze uit de vele gala-, cocktail- en mantelpakjes. Ook deze kleding wordt graag door de coupeuses van deze specialist afgespeld en vermaakt. Ga dus snel langs bij Opaack Galerie voor een prachtige jurk of een prachtig mantelpak voor de bruiloft van uw kind.