Mediahotspots
Image default
Vakantie

Glamping in Drenthe

Verrassend Drenthe

Van alle Nederlandse provincies is Drenthe misschien nog wel de meest verrassende. Drenthe heeft vele gezichten en is een ideale vakantiebestemming: dichtbij, maar enorm gevarieerd.  Voel de middeleeuwen tijdens een bezoek aan het kasteel bij Coevorden, ga lekker shoppen in een van de stadjes of sta nostalgisch stil bij het standbeeld van Berend Botje.

Dierenpark Emmen is recent helemaal vernieuwd en veranderd in Wildlands. Het park  is door het publiek uitgeroepen tot Beste Uitje in Drenthe 2018. Wildlands combineert al het goede van een dierentuin met een attractiepark. Een bezoek aan de dierentuin zal nooit meer hetzelfde zijn.

Geniet van de prachtige landschappen. Wist je dat er in Drenthe wél drie Nationale Parken liggen? Een ideaal gebied voor de wandelaar of fietser.  Ook de liefhebber van paardrijden kan in volle galop van het landschap genieten. Alhoewel, je zou het risico lopen dat je ergens voorbijraast zonder het echt tot je te nemen. Vergeet dus niet af en toe stil te staan en om je heen te kijken.

Uiteraard geniet je tijdens je verkenningstochten door de provincie van een verkoelend drankje op een van de ontelbare terrassen.

Aantrekkelijk voor iedereen

Voor iedereen is er in Drenthe wel wat te doen, of je nu jong of oud bent. Zowel gezinnen als jongeren kunnen hier een leuke tijd doorbrengen. Doordat het zo goed bereikbaar is, kun je met een dagtrip al veel zien en doen. Maar waarom zou je je uitstapje niet nóg spannender maken? Boek een paar overnachtingen in een bijzondere accommodatie om er een echte avontuur van te maken.

Glamping in Drenthe

Glamping is een samenvoeging van de woorden glamorous camping. Kamperen met stijl dus. Geen lekkend tentje en een lek luchtbed, maar heerlijk luxe overnachten in een echt bed in een goed uitgeruste accommodatie die je echt het gevoel geeft dat je “buiten” bent.  Elke accommodatie heeft een eigen keuken en sanitair. Ook fijn voor avondmensen: je hebt ook je eigen koffiezetapparaat!

Kies voor een safaritent, een woodlodge of een hooiberghut. Als je wat exotischer wilt overnachten heb je misschien liever een yurt, tipi of misschien zelfs wel een hidden house onder de grond. Kijk op Glampings.nl voor het aanbod aan onvergetelijke slaapplaatsen.

https://glampings.nl/nederland/drenthe

Gerelateerde artikelen

Auto nodig in curacao? Bel autoverhuurwillemstad

Ga bijzonder en lokaal lunchen in Zeeland

Koop nu een tweedehands caravan van een goed merk