Mediahotspots
Image default
Vakantie

Een groepsverblijf in Gelderland waar jong en oud genieten

Bent u op zoek naar een groepsverblijf voor een familie- of vriendenweekend in de groene omgeving van Gelderland? Bij Schuppen Recreatie gelegen in het gezellige dorpje Gelselaar geniet u van alles wat Gelderland te bieden heeft. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het sportveld, de vele speeltoestellen of in de indoorkinderboerderij en voor de echte natuurliefhebbers is er een groot netwerk aan wandel- en fietsroutes die u kunt ontdekken. Met een groepsverblijf in een van de vele groepsaccommodaties op deze vakantieboerderij in Gelderland genieten jong en oud optimaal van een welverdiende vakantie.

Van natuur tot cultuur de Achterhoek heeft het

De accommodaties voor een groepsverblijf op de boerderij in Gelderland liggen in een van de mooiste gebieden in Nederland, de Achterhoek. Het is een streek die rijk is aan bossen en historische monumenten. De Achterhoek heeft voor de cultuursnuiver en de natuurliefhebber genoeg te bieden! Dwaal rond in de bossen, trotseer de hoogte in het klimbos of bewonder de landgoederen en kastelen van de oud-Gelderse Adel. Wilt u de bosrijke omgeving van de Achterhoek te voet of op de fiets ontdekken? Stippel dan verschillende routes uit of leen een routekaart bij de receptie van Schuppen Recreatie.

Barbecue gezellig met z’n allen na een dagje uit!

Heeft u gezellige en actieve dag achter de rug en wilt u gezellig met z’n alle een hapje eten? Bestel een barbecue-arrangement. Maak een keuze uit de ruime selectie aan vleespakketten met een hoogwaardige kwaliteit van de lokale slager. Dan zorgt het team van Schuppen Recreatie dat uw bestelling op het afgesproken moment bij uw accommodatie wordt geleverd. Beschikt u niet over een barbecue? Huur eenvoudig een barbecue bij de receptie. Wanneer u met een grote groep bent van minimaal twintig personen dan is het huren van een barbecue gratis. Voor kleinere gezelschappen wordt voor het huren van een barbecue een klein bedrag gerekend.

https://www.schuppenrecreatie.nl/