Mediahotspots
Image default
Auto

Ook de Peugeot Expert is een duurzame lease optie

Peugeot Expert lease bij bestelwagen leasen 

Naarmate de jaren verstrijken weet ook een van ’s werelds grootste automerken duurzaam met de tijd mee te gaan. We hebben het over Volkswagen, die onder andere bekend is van haar beroemde hippiebusjes en de befaamde kever. Een kleine vier jaar geleden is de Volkswagen Transporter met EcoFuel uitgerust wat betekent dat de motor is ontwikkeld voor aardgas en Groen Gas. Het uitgangspunt is dat de plaatsing hiervan niet ten koste van het laadvermogen gaat. De laadruimte blijft nog steeds intact. De transitie van benzine en diesel naar een duurzamer alternatief zal de komende jaren waarschijnlijk steeds meer gaan plaatsvinden. Dit maakt de duurzame versies van de Volkswagen Transporter een bewuste lease optie.

Een bewuste lease keuze Moedwillig een Volkswagen Transporter leasen betekent ook nog eens kans op subsidie van de overheid, omdat deze tegenwoordig graag het duurzame rijden stimuleert en de stap naar een weloverwogen keuze ten opzicht van het milieu graag aanmoedigt. Doordat de Ecofuel zowel geschikt is voor aardgas, de meest schone fossiele brandstof, als Groen Gas kun je er eventueel voor kiezen om stapje voor stapje naar de duurzaamste optie te gaan. Groen Gas is zo goed als CO2-neutraal.

Een ‘schone’ bus leasen Door de verschillende ontwikkelingen binnen Volkswagen kun je er dus ook voor kiezen een ‘schone’ bus te leasen. Met een vooruitziend oog op de toekomstige ontwikkelingen in het milieubeleid. Afspraken hierover binnen het contract kunnen met de verschillende lease maatschappijen gemaakt worden, zodat er tot een maandelijks contract overeengekomen kan worden. Zo zal je niet voor onverwachte reparatiekosten komen te staan. Een duurzame Volkswagen Transporter leasen is dus niet alleen voordelig voor het vervoeren van je eigen vracht, maar is ook nog eens een heel milieu bewuste keuze, waar je ongetwijfeld hoge ogen mee gaat gooien.

https://www.bestelwagenleasen.nu/

Gerelateerde artikelen

Autorijles den haag

Zorgeloos een import BMW occasion kopen

Goedkoop auto leasen Zeeland