Mediahotspots
Image default
Auto

10 redenen waarom een bestelwagen leasen het overwegen waard is

 1. Geen administratieve rompslomp Je hoeft je als ondernemer niet bezig te houden met alle administratieve zaken die bij het beheer van een wagenpark komt kijken. De leasemaatschappij regelt alles tegen een afgesproken tarief.
 2. Maandelijks een vast bedrag Vooraf stel je vast wat je allemaal in je leasecontract inbegrepen wilt hebben. Daaruit rolt een maandelijks vast bedrag, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
 3. Geen onverwachte kosten Heb je net een wat mindere maand, dan wil je niet ineens met onverwachte kosten geconfronteerd worden, bijvoorbeeld voor onderhoud of schade. Dan is het fijn om te weten dat de leasemaatschappij je dit soort zaken uit handen kan nemen.
 4. Altijd de nieuwste modellen Of je nu gaat voor een Peugeot Expert leasecontract of dat je je oog hebt laten vallen op een ander merk. Je hebt altijd de keuze uit de nieuwste modellen.
 5. Scherpe tarieven door inkoopvoordeel Omdat er zoveel ondernemers zijn die een bestelwagen leasen, kun jij profiteren van het inkoopvoordeel van de leasemaatschappij.
 6. Direct vervangend vervoer Mocht er onverhoopt toch iets met je wagen gebeuren, dan ben je er zeker van dat je direct vervangend vervoer krijgt aangeboden.
 7. Onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting inclusief Omdat één factuur nu eenmaal minder gedoe is dan drie of vier verschillende, is het fijn dat je onderhoud, wegenbelasting en verzekeringen onder je leasecontract kunt laten vallen.
 8. Belastingvoordeel Wil je een bestelwagen leasen? Dan heb je de keuze of je de auto wel of niet op je bedrijfsbalans wilt terugzien. Dit is afhankelijk van de leasevorm.
 9. Veilige kilometers Omdat je in de nieuwste wagens rijdt en deze goed onderhouden worden, ben je zeker van veel veilige kilometers.
 10. Flexibele looptijd Je kunt bij de meeste maatschappijen zelf je looptijd kiezen. Handig als je juist wel of niet voor de lange termijn gaat.
 11. Peugeot Partner lease bij bestelauto leasen 
https://www.bestelautoleasen.com