Mediahotspots
Image default
Auto

Auto theorie cursussen op maat

Gelijk geslaagd voor autotheorie zodat die eigen auto echt een stap dichterbij komt. Wat denk jij ervan? Als je je inschrijft bij Gelijk Geslaagd kun je binnenkort terecht bij jou in de buurt voor een spoedcursus auto theorie. Spoed houdt in dit geval in: 1 dag. Op één en dezelfde dag krijg je les en doe je het examen. Misschien geloof je nu nog niet dat dit kan, maar het is echt mogelijk.

Alleen leren wat er gevraagd wordt

De focus ligt op belangrijke onderwerpen die tijdens het examen aan bod kunnen komen. De docenten weten precies hoe ze alles snel en duidelijk moeten overbrengen. Vervolgens krijg je de mogelijkheid te oefenen met vragen zoals je ze ook op het examen gepresenteerd krijgt. Het CBR heeft het volgende document opgesteld: Inhoud theorie-examen auto, motor en bromfiets. Hierin worden 25 onderwerpen behandeld. We noemen er een paar: handelen bij ongevallen en pech onderweg, voor laten gaan op kruispunten (voorrang), gebruik van lichten, verkeerstekens op het wegdek, inhalen en snelheid.

Gelijk Geslaagd, nummer 1

Gelijk Geslaagd is hét adres voor een theoriecursus in Den Haag. Met name ook voor jongeren met ADHD, dyslexie of faalangst. Het docententeam is zeer ervaren en je zult op je gemak gesteld worden. Je krijgt les over bijvoorbeeld: milieubewust en energiezuinig rijden, voor laten gaan bij het afslaan, plaats op de weg en voorsorteren, stilstaan en parkeren, het geven van tekens en signalen en verkeersborden natuurlijk.

Borden kennen is essentieel. Veel ervan zie je waarschijnlijk dagelijks, andere zijn nieuw wellicht. Het achthoekige rode bord met witte rand en in witte letters geschreven STOP spreekt voor zich. Maar een rond wit bord met rode rand en een zwarte, horizontale streep? Ook dit bord betekent stoppen of halt houden. Er zijn borden die een rijbaan voor lijnbussen aangeven, borden die vertellen dat je niet mag keren en borden die laten zien dat je bij een parkeerplaats voor caravans bent beland.

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/