Mediahotspots
Image default
Telefonie

Waarom een ​​085-nummer registreren in Nederland?

Regio-onafhankelijke 085 nummers zijn een perfecte oplossing om bereikbaar te zijn voor uw klanten in Nederland tegen een laag beltarief.

In tegenstelling tot 088-nummers worden 085-nummers geregistreerd als enkele nummers. Speakup heeft zijn eigen voorraad 085-nummers die vaak binnen twee werkdagen kunnen worden ingesteld en aangesloten.

Bellers betalen nooit meer dan het lokale gesprekstarief voor oproepen naar 085-nummers, ook als u vanuit het buitenland belt.

Wist u dat uw 085-servicenummer in Nederland wordt geleverd met een volledig pakket aan extra functies? Of het nu gaat om een ​​Virtuele receptioniste, Voice2email, oproepopname of uitgebreide oproepstatistieken, al deze en nog veel meer extra functies staan ​​voor u klaar als u uw nummer bij de belfabriek registreert.


Voordelen van een 085 nummer in Nederland


Creëer een professionele uitstraling

Wanneer u een mobiel nummer als uw contactnummer op uw website heeft, zullen bezoekers van uw site denken dat u onprofessioneel bent. Een lokaal telefoonnummer kan bellers van buiten de regio ontmoedigen. Met je eigen Nederlandse telefoonnummer laat je zien dat je een professionele organisatie bent die landelijk opereert.

 

Wees altijd bereikbaar

Uw regio-onafhankelijke 085-nummer maakt verbinding met uw bestaande telefoonlijn, in Nederland of in het buitenland. Het telefoonnummer waarmee u verbinding maakt, kan zo vaak als u wilt worden gewijzigd, in realtime, online of via onze handige mobiele apps.

 

Welkom bellers uit het buitenland

Andere servicenummers kunnen niet vanuit het buitenland worden gebeld. Met een 085-nummer bent u perfect bereikbaar voor uw klanten en zakelijke relaties van buiten Nederland.

 

Werkt met uw bestaande telefoon

U hoeft geen nieuwe telefoon of telefoonlijn te krijgen om uw servicenummer in Nederland te gebruiken. Vertel ons eenvoudig op welke telefoon uw nummer moet aansluiten en wij zorgen voor de rest.

 

Meetbare resultaten

Onze uitgebreide oproepstatistieken bieden u alle informatie die u nodig hebt om de effectiviteit van uw servicenummer in Nederland te garanderen.

 

Veel extra functies

Al onze servicenummers worden geleverd met een uitgebreide reeks extra functies. Zorg dat uw Nederlandse telefoonnummer is ingesteld en functioneer om perfect te voldoen aan de behoeften van uw organisatie.

Beschikbare nummers in Nederland

Nederland heeft een sterke en open economie, sterk gericht op internationale handel. Desondanks laat het registreren van uw eigen Nederlandse servicenummer zien dat u echt om uw Nederlandse bellers geeft. Met alle extra functies die bij uw abonnement horen, bent u klaar voor succes op de Nederlandse markt. Heeft u een vraag of wilt u graag een 085 nummer aanvragen voor uw organisatie? Neem dan eens contact op met Speakup!

https://www.speakup.nl/bereikbaar/telefoonnummers/085-nummer-aanvragen/