Mediahotspots
Image default
Auto

Ruime keus, weinig gevaren

Dacia dokker lease bij zakelijk leasen zzp

Stel, je hebt net een nieuwe auto gekocht. Je parkeert hem iets te strak in en voor je het weet schuur je langs een paaltje. Een flinke kras in je auto betekent dat je diep in de buidel moet tasten om het te laten repareren. Bij een leaseauto is dit niet het geval. Autoschade valt binnen de garantie die hoort bij het afsluiten van een leasecontract. Dat scheelt je toch weer aardig wat geld! Zeker voor beginnende ondernemers kan een onvoorziene uitgave een groot gat in het budget slaan, dus is een leaseauto absoluut iets om te overwegen.

Elke maand vaste lasten

Het voordeel van een leaseauto is dat je elke maand vooraf exact weet wat je aan je auto kwijt bent. Je betaalt namelijk een vaste prijs per maand waar de bijtelling en de garantie verwerkt zijn. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten als je een paaltje geraakt hebt. Zakelijk leasen zzp is voor elke zelfstandig ondernemer een oplossing, omdat je zo de kosten al vooraf kan berekenen. Zo heb je een beter overzicht over de financiën binnen je bedrijf, wat natuurlijk altijd prettig is. De enige variabele kosten zijn de benzinekosten, maar dat kan je van tevoren ook schatten; je weet immers van tevoren wat voor opdrachten je hebt er waar je dan heen moet.

Ook ruime auto’s zijn te leasen

Wie bij leaseauto’s denkt aan snelle wagens, heeft het mis. Ook als je bijvoorbeeld meubelmaker bent, is een leaseauto heel geschikt. Neem bijvoorbeeld de Dacia Dokker lease, een grote auto met veel laadruimte. Hierin kun je makkelijk al je gereedschap en hout kwijt, zodat je altijd alles bij je hebt wat je nodig hebt. Kortom, een leaseauto is geschikt voor elke zelfstandig ondernemer, wat voor bedrijf je ook hebt!

https://www.zakelijkleasenzzp.nl

Gerelateerde artikelen

Altijd promotie op je autoverzekering

10 redenen waarom een bestelwagen leasen het overwegen waard is

Zorgeloos een import BMW occasion kopen