Mediahotspots
Image default
Auto

Bedrijfsauto leasen Occasion lease

Veel ondernemers willen graag een bedrijfsauto leasen, maar toch is het er nog niet van gekomen. Ze vragen zich af of de kosten wel opwegen tegen de baten, of denken bij voorbaat dat een bedrijfsauto leasen niet past binnen het financiële plaatje van hun onderneming. Vooral startende ondernemers zitten vaak met dit soort overwegingen in hun hoofd. Heel logisch ook, een contract om een bedrijfsauto te leasen moet u pas aangaan als u zeker weet dat u aan de financiële voorwaarden kunt voldoen. Twijfelt u als startende ondernemer dus aan de haalbaarheid van het leasen van een bedrijfsauto dan kunnen we u eigenlijk alleen maar complimenteren. U neemt duidelijk geen onverantwoorde risico’s! 

Bedrijfsauto leasen occasion

Is een bedrijfsauto leasen voor startende ondernemers dus inderdaad een financieel onhaalbare kaart? Niet als het aan Autoleasecentrale ligt! Wij helpen graag ondernemers met het inrichten van hun wagenpark, en daarvoor mag u best een starter zijn. wel hebben we daar een speciale leasevorm voor ontwikkeld die goed aansluit bij de situatie waar een startende ondernemer zich in bevindt. Een leasevorm die de risico’s zowel aan uw kant als aan onze kant minimaliseert en tegelijkertijd een bedrijfsauto leasen voor u mogelijk maakt. Maakt u kennis met Occasion lease!

Minder risico

Een bedrijfsauto leasen door middel van occasion lease is ideaal omdat de kosten beheersbaar blijven en de looptijden van de lease een stuk korter zijn dan bij “gewone” lease het geval is. U leaset bij ons een auto uit de actuele voorraad occasions. Deze auto’s kunt u direct gebruiken want ze zijn uit voorraad leverbaar. Door de korte termijn van de leaseovereenkomst zit u niet langdurig vast aan een leasecontract. Allemaal voordelen dus. Het nadeel is dan weer dat een bedrijfsauto leasen via occasion lease betekent dat de auto al eerder is gebruikt. Kleine gebruikssporen zijn dus aanwezig. Ook is de voorraad niet op alle momenten even veelzijdig

http://www.bedrijfsautoleasendirect.nl