Mediahotspots
Image default
Adverteren

Whiskey glazen kopen op de vakbeurs.

De Whiskey Glazen Shop staat binnenkort op één van de grootste whisky vakbeurzen van Nederland. Het Whisky Weekend Amsterdam is een groot festijn vol met liefhebbers van whisky. Al meer dan 5 jaar wordt dit evenement georganiseerd en ieder jaar wordt er een groot feest van gemaakt. Op de beurs kunnen liefhebbers terecht om hun favoriete whisky te proeven of de meest exclusieve varianten. De Whiskey Glazen Shop is aanwezig om een deel van het assortiment te laten zien. Op de beurs is het mogelijk om kennis te maken de online shop en om eventueel je eigen karaf te bestellen.

Koop whiskey glazen op de beurs en neem deze direct mee.

Geen zin om 24 uur op uw bestelling te wachten? Tijdens het whisky weekend hebben wij een deel van onze collectie bij ons. Het is mogelijk om direct op de beurs de whiskey glazen te kopen en af te rekenen. We hebben zelfs een pinautomaat mee zodat je direct jouw bestelling kan afrekenen en meenemen. Uiteraard is contant betalen ook gewoon mogelijk! Je kan zo onze collectie van dichtbij bekijken voordat je de whiskey glazen online koopt.

Whiskey glazen online bestellen en afhalen.

Normaal gesproken kan je de whiskey glazen online bestellen en bij ons aan huis afhalen. Het is nu ook mogelijk om jouw bestelling af te halen op de beurs! Je betaalt zo geen verzendkosten en dit is lekker makkelijk. Je hoeft alleen even je factuur mee te nemen en wij geven je direct je bestelling mee. Als je toch al op de beurs bent dan is het toch net zo makkelijk om je whiskey glazen mee te nemen. Je kan natuurlijk ook ter plaatsen je eigen whiskey glazen uitzoeken. Let wel op dat wij een beperkte ruimte hebben! We kunnen dus niet de complete collectie meenemen. Mocht je dus echt iets specifieks willen dan is het slim om even vooraf te bestellen en bij ons op de beurs af te halen!

http://www.whiskeyglazenshop.nl