Mediahotspots
Image default
Adverteren

Ben je op zoek naar een SEO tekstschrijver?

Wil je dat de teksten op je website prettig leesbaar zijn, maar ook geschikt voor SEO? Dan kun je gebruik maken van de diensten van een ervaren SEO tekstschrijver. Het is gelukkig niet meer nodig om in de teksten op je website kromme zinnen te plaatsen omdat zoektermen niet uit elkaar gehaald mogen worden. Google en zijn collega’s worden steeds slimmer. Het is nu voldoende om de gewenste zoekwoorden bij elkaar te zetten, eventueel gescheiden door een lidwoord of een voorzetsel. Zo krijg je teksten die de bezoekers van je website niet de wenkbrauwen doen fronsen.

Teksten met korte, goed leesbare zinnen

Ambtenaren hebben de neiging om ellenlange zinnen te maken. Zinnen met veel komma’s en daardoor meerdere bijzinnen. Het gevolg is dat de lezer halverwege het spoor bijster is. Soms kan het niet anders, zij hebben vaak te maken met wetten waarop ze hun beleidsnotities moeten baseren. Maar als je een website hebt is het belangrijk met korte zinnen te werken. De aandacht van een lezer is snel afgeleid. Lezen van een scherm kost meer moeite dan van papier, dit is bewezen middels onderzoek. Het is dus de kunst om korte zinnen te formuleren, maar dan wel met de juiste zoekwoorden erin.

Een ervaren SEO tekstschrijver kan je helpen

Een SEO tekstschrijver heeft, als het goed is, het talent om de door jou gewenste zoekwoorden op een natuurlijke manier in de teksten voor je website te verwerken. Het is voor bezoekers niet zo prettig om een zin tegen te komen als ‘Bent u op zoek naar een tekstschrijver Rotterdam?”. Dat met natuurlijk gewoon “Bent u op zoek naar een tekstschrijver in Rotterdam?” zijn. En dat kan ook prima, want in beidde gevallen zullen de zoekmachines uw website prima vinden als de zoekterm “tekstschrijver Rotterdam” wordt ingevoerd.

Daarom is SEO zo belangrijk

SEO is niet meer weg te denken van het internet. Alles draait om de vindbaarheid. Het is dus zeker niet onbelangrijk om je website te screenen op juiste zoektermen. Als je dit lastig vindt kun je dit ook laten doen door een goede tekstschrijver. Hij of zij kan je adviseren over het juiste gebruik van zoektermen om je website populairder te maken.

https://www.textmakelaar.nl